Na pobavenie k príspevku zo včera

tehotna40
26. aug 2021

Ahoj babizne, včera sme tu mali búrlivú debatu o nosení rusok, dnes som bola s malou u lekára a pri vstupe bola dezinfekcia, a vypočula som si rozhovor dvoch "dám" bez rúška "že či nám ony volaco nedávajú aj do tej dezinfekcie" 😀 skoro mi odpálilo dekel z hlavy 😀 len tak na pobavenie, pekný podvečer 🙂

kate211
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tehotna40
autor
26. aug 2021

@kate211 mňa by taka hovadina tiež nikdy nenapadla 😀 zachviľu aj jest prestanú, aj do mrkvy nám budú dávať niečo 😀

kengurica
26. aug 2021

@tehotna40 paranoja je pomaly väčšia pliaga ako Covid... Chcú znížiť populáciu, zničiť ekonomiku, vo vakcínach sú čipy, riadia nás pomocou 5g, poprašujú nás chemtrails, sledujú nás, tak prečo by do tej dezinfekcie nedávali nič ? 🤔😷😂

tehotna40
autor
26. aug 2021

@kengurica a očkovať sa nedá, ale čaká u neurologa na injekciu od bolesti 😀 😀

lucyl13
26. aug 2021

@kengurica zabudla si na alumíniové čiapky 😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
midori123
26. aug 2021

@viestta to nemyslis vazne???🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

kate211
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
klip0
26. aug 2021

@kate211 ver. Žiaľ. Učím v MŠ (momentálne som už doma.na rizikovom tak nemám najčerstvejšie info) ale rodičia toto tlcu do hláv aj deťom. Že im niečo z tej dezinfekcie bude. Že rúška deti zabíjajú, že nás praskuju a mnoho ineho. Nevravím že je veľa takých ale našli sa žiaľ. A chudatka tie deti v hlave chaos

dusankomoj
26. aug 2021

@tehotna40 aká diskusia zo včera,veď sa ešte stále vadia!🤣 s niektorými ĺuďmi sa nedá normálne. Ja som to vzdala,keď tá slepica napísala,že prečo má mať rúško aj ona,veď ho majú predavačky a chránia ju😷

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dusankomoj
26. aug 2021

@viestta tú diskusiu som ani neotvorila. Poslúchla som intuíciu😉

tehotna40
autor
26. aug 2021

@dusankomoj podľa mňa sa mali chrániť jej rodicia, alebo aspoň ona by sa mala 😀

matapo
26. aug 2021

...neda mi nenapisat, mi to mame aj v rodine, svagrina na svadbu nepozvala ani mamu ani surodencov lebo su ockovani a mohli by na nas nieco preniest, svojho syna teda vnucika sa jej mama nesmie ani dotknut, lebo je ockovana, druha svagrina pomerne skolakov nepusti takmer nikde, lebo su tam ockovani ludia kt. ich mozu nakazit bohviecim, same deti sa boja aby sa nenakazili od ockovanych ludi, lebo vsetci ockovani zomru a oni keby sa nakazili zomreli by tiez. Na moje deti to preniesli, stale sa ma na to pytaju ako to je a ci druha babka a dalsi zvysok rodiny zomrie lebo oni ckovani su. Svokrovci to iste, nechcu sa ani priblizit k nikomu kto je ockovany aby ich niecim nenakazil,...psycho. Ja nie som za to aby nas tu takto hromadne ockovali hlava nehlava, mladi ludia, deti, osobne si myslim ze za tym su peniaze a ozivovanie kolabujucich ekonomik a urcite nebude vsetko okolo kovidu s kostolnym poriadkom. Chapem ze tu je a treba ludi chranit, ked uz som za ockovanie rizikovych skupin, kde je tazko povedat co je horsie zlo a beriem to tak ze kovid je to horsie a ockovanie snad to mensie zlo. Ale taketo extremy v nazoroch su ozaj chore, nehovoriac o tom, ze to mam doma, ja na jednej strane, manzel na druhej strane ako jeho sestra jeho rodina vlastne cela veri tomu ako su ockovani pre nas neockovanych nebezpecni, trochu ho taham spat ze takemuto extremu hadam on nebude slepo verit, deti zmatene, k ockovanej babke sa ist boja neockovana sa boji ich ze mozu byt prenasacmi korony,... No co robit? neplanujem sa dat ockovat, ale keby som sa dala verim tomu ze deti vezme a bude tvrdit ze ich chrani aby sa odomna nenakazili nejakym svinstvom kt. vsetci ockovani vylucuju, mna presviedca ze sa nemozem dat zaockovat, ze skratka nesmiem, nesmela by som potom asi k detom. A to mame vsetci v rodine VS, vsetci pomerne scitani v dobrych zamestnaniach.

evaachesa
26. aug 2021

@matapo toto nemyslíš vážne, však? 😳 ak áno, tak s pánom bohom zdravý rozum, ľudstvo sa rúti do záhuby 🤦 som totálne zhrozená ako ľuďom prepína 🤷🤯

mondolina
26. aug 2021

@matapo
preboha, to fakt?😱

vanda323
26. aug 2021

@kengurica Ahoj, vieš čo toto nemyslím osobne na teba , never to v zlom len chcem tak všeobecne reagovať že mňa napríklad dosť uráža keď si očko ľudia robia srandu z neočko. A tvrdia že sa preto nechceme očkovať lebo veríme že vo vakcíne je 5G čip...čo ja napríklad určite takému bludu neverím a viem že veľa ľudí okolo mňa tiez

klip0
26. aug 2021

@matapo toto je strašne, nezávidím ti túto situáciu, nech sa rýchlo umúdria..

nelca0510
26. aug 2021

@viestta toto je strasne. Ja som sice nosila na jar aj na ihrisko rusko,ale nikdy som ziadnej matke ani dietatu nic nepovedala. A to sa normalne hrali. Ale na "pobavenie", mna sa vcera 8 rocne dievca pytala ci je moje dieta ockovane,lebo mama hovori,ze su tam bacily aby nas zabili. A preto neda dieta do skolky. Takze pozor aj co sa hovori malym detom :(

matapo
26. aug 2021

@mondolina
@evaachesa žiaľ, fakt ☹ žijem takto už niekoľko mesiacov a stupňuje sa to do krajnosti ☹ Tiež nechápem ☹ skrátka vojna v rodine. Ale aj v práci cítim už dve strany, samozrejmá nie take extrémistické, snažíme sa v práci všetci tolerovať a rešpektovať voľbu aj názor druhych ale aj napriek tomu to cítiť ☹

maciatkolulu
26. aug 2021

@vanda323 tiež čítam a nerozumiem tej srande... Môj malý si nesmie dezinfikovat ruky, lebo ma exzem, v škole akceptujú, ruská nenosia. Ja okrem potravín nenosím tiež.

vanda323
26. aug 2021

@maciatkolulu Tak vieš, každý si srandu predstavuje očividne inak.......

sisaka
26. aug 2021

@maciatkolulu nerozumieme tu viaceré.

Áno, dezinfekcia škodí, aj v nemocnici mame odporučané vždy keď je to možné použiť radšej mydlo a vodu ako dezinfekciu, niektoré mozu byt zvlášť nebezpečné, napríklad keď jej bol celosvetový nedostatok vyrábala sa aj z technického etanolu, (bohvie, čo tam Čína dáva) vtedy zabezpečili pre tehotné a sestričky na pôrodnici a novorodeneckej JISke špeciálnu dezinfekciu, na všetkých doplnovacoch sme mali varovanie, že tehotné nepoužívať, okrem toho neustále používanie dezinfekcie je naozaj škodlivé, lebo zabíja aj užitočné baktérie nachádzajúce sa na pokožke. Syna, teenager, som tiež poučila nepouzivat školskú dezinfekciu a radšej som mu dala z domu, ktorú som mala overenú a poznala jej zloženie. Ale kľudne sa smejte ďalej, ale na svojej hlúposti

zuzanka.zuzu
26. aug 2021

rúšková doba 🙄 ďakujem predavačkám a sbske v našom obchode že ma nevyhodili bez rúška 🙏 reálne som si ho zabudla dať, uvedomila som si to až pri pokladni kde na mňa zazerala pani a striedala nenávistný pohľad na mňa s pohľadom na SBSkara... bonzáčka zasra*á 😂

dusankomoj
26. aug 2021

@vanda323 prepáč,ale ja čo pozorujem,tak skôr neočkovaní dávajú najavo svoje rozhodnutie(očkovaní neprotestujú,nestretávajú sa demonštratívne na detskom ihrisku a celkovo o tom toĺko nepolemizujú) 😉 a vlastne nechápem čo ľudí žerie,veď všetci 20-25+ sú očkovaný povinne proti všetkému možnému.Našich rodičov sa nikto nepýtal či chcú. A očkovanie proti covidu predsa neznamená,že ho nedostanem,ale že zmierni priebeh.

zuzanka.zuzu
26. aug 2021

@dusankomoj mýliš sa, očkovaní protestovali v BA, organizovala to PS, volalo sa to tuším "aj my sme tu" a bol to trapas jak hovado tak neviem či to niekde v médiách spomenuli 😀

zanka10
26. aug 2021

@tehotna40 do mrkvy uz davno nieco davaju!!! tvrdia ze je to dobre na zrak ale ja im neverim 🤣🤣🤣🤣🤣
mam kamosku co odmieta byt s ockovanymi v jednej miestnosti. citala ze ich bunky aj na dialku menia dna...

dusankomoj
26. aug 2021

@zuzanka.zuzu neviem,možno máš pravdu,ale v pomere k neočkovaním toľko nevyskakujú! A tak isto som sa nestretla s tým,že by očkovaní tak agresívne presadzovali svoj názor napr.aj tu na MK.

vanda323
26. aug 2021

@dusankomoj Ahoj, tak vieš neviem si celkom dobre predstaviť prečo by vlastne očkovaní mali protestovať...aký by na to mali prosím ťa dôvod?Neočkovani protestujú preto lebo sa im zatvárajú niektoré možnosti pred očami a začína dosť veľký nátlak ...spomeniem napríklad že v práci sa začínajú ľudí pýtať či sú očko. Ak nie čo sa plánujú, a proste ľudia sa boja chápeš, že ak sa nezaockuju tak ich napríklad vyhodia z práce...neboja sa 5G siete neboj😃 Preto sa protestuje, aby sme sa nedočkali, ešte horších vecí...ja skôr nechápem očko. Že Vám tak vadi nejaký protest, nejaké stretka na Ihrisku...nepíšem že všetkým, ale ....keď chcete aj vy si zorganizujte stretko na Ihrisku a debatujte o Tom že ste očko. A o Tom čomu pomôže vakcina že zmierni priebeh, to radšej nepíšem, nechcem tu začať debatu pri ktorej by sme boli do tretej rána