Na nete sa prezentuje ako pablb

3. aug 2023

Ahojte.
Mam na vas otazku. Co by ste si mysleli o cloveku, ktory sa v realite prezentuje ako priemerne inteligentny clovek, ma aky-taky rozhlad a da sa s nim normalne porozpravat… ale na internete ma na svojich profiloch aj s fotkami napisane popisy, ktore narocky robi s pravopisnymi chybami a doslova akoby imituje mentalne zaostaleho jedinca. Priklad: „Pracujem ako zerjavnik v holancku.” „ Vydite aki som pekni.” atd🙈😂no proste sa prezentuje na nete ako negramotny hlupak, pritom v realite je to priemerny jedinec… Na mna to posobi velmi cudne, az odpudzujuco.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
3. aug 2023

@sheila121 To by aj mne napadlo. Ma vsak uz 25 rokov🙈🥲

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vanilkovazmrzka
3. aug 2023

Je to odpudive.

nikha2809
3. aug 2023

Nemyslíš náhodou toho Filipa z Farmy?

vesimelonimarsista
3. aug 2023

Vyradila by som ho zo zoznamu potencialnych partnerov a dalej by som sa nim nezaoberala.

autor
3. aug 2023

@nikha2809 Nie. Je to chalan, s ktorym som si zacala pisat cez zoznamku (tam nemal prekvapivo ziadne take popisy). Stretli sme sa, tam posobil velmi prijemne, spraval sa inteligentne.. a po stretnuti sme si vymenili socialne siete, ze si budeme pisat inde… No toto ma riadne zaskocilo, tie popisy vsade, v profile, k fotkam, videam. O to viac, ze studujem specialnu pedagogiku a chcem pracovat s detmi s mentalnym postihnutim. Toto mi pride ako vysmech aj takym detom… proste hnusne, odpudive. Baby, vy by ste sa cez to preniesli a stretavali dalej, alebo sa na to vykaslali rovno v zaciatkoch?

nikha2809
3. aug 2023

Jaj, lebo aj ten z Farmy to robí, bohvie prečo, tiež má vraj IQ vysoké.

magnoliaa
3. aug 2023

Opýtaj sa ho na to

tatehotna
3. aug 2023

ved sa ho na to spytaj, ze preco tak pise

zuza265
3. aug 2023

Podla mna je to jeho styl “humoru” a mozno si z toho robia v partii srandu. To by som si myslela ja

domkakvet
3. aug 2023

Tiez si myslim, ze si z toho robi srandu, ale najlepsie bude ked sa opytas.

ullala
3. aug 2023

Mna by zaujimalo ako specialne sa prezentuje priemerne inteligentny clovek. Priemerne inteligentna je vacsina populacie. Fakt som cakala, ze napises aspon nadpriemerne inteligentny 😀 a teda robi si srandu na nete z ludi. Asi by som ho kvoli tomu neodpisala, no ak sa este stretnete, spytaj sa ho a az na zaklade toho ho odpisuj/neodpisuj.

marianarem
3. aug 2023

To sa nechce prezentovat ako blbec, ale je to podla mna taky typ humoru, hry alebo sa chce nejako odlisit a zaujat. Aj moj velmi vysoko inteligentny manzel obcas toto v chatoch alebo na FB robi. Nie zakazdym, ale robieva to, je to unho take hranie sa so slovami.

lilope
3. aug 2023

Nevie sa prezentovať ako inteligent, tak sa prezentuje ako blbec. Chce byť zaujímavý a inak zaujať nevie. Keby mal popisy napísané správne, tak by nebol ničím odlišný od iných a ani ty by si to teraz neriešila. Dosiahol presne to, čo chcel, aby to ľudia, ako teraz ty, riešili. Pre mňa je toto hrané správanie odpudivé.

jakoma
3. aug 2023

Je to odpudive, ale ak sa ti zda nazivo zaujimavy, porozpravaj sa o tom alebo si to nevsimaj. Moj muz ma styl pisania, ktory inak neznasam, otazniky este nenasiel na klavesnici a nadavky v pisani pouziva ovela viac ako v hovorenej reci, neriesim. V case zoznamenia pouzival skratky XIXI a LOL, no co narobim :D

xsandrax
3. aug 2023

Podľa mňa si tiež iba robí srandu, inak by vždy tak komunikoval, aj s tebou na zoznamke... Akú má prácu, nemusí tam byt vážny a potrebuje sa iba uvoľniť? A našiel si takýto divný spôsob 😄

kika147
3. aug 2023

Chce byt vtipný , možno sa na tom s kamošmi bavia

thoughtfulweirdo
3. aug 2023

Chce byť vtipný, pre mňa je to úplný krok vedľa a schladilo by ma to 😄

zuzanka.zuzu
3. aug 2023

ježiši mňa takýto balil pred 100 rokmi, snáď to nie je jeho syn, v tom prípade by bol dedičný druh "humoru" 😀 nie je z liptova?

vanilkovazmrzka
3. aug 2023

A to ma aj pri novych prispevkoch? Mozno je to len pozostatok z cias, kedy bol sprosty. A mozno stale je… ale vsak sama vravis, ze chces pracovat s detmi s mentalnym postihnutim 🫣

jaskolka
4. aug 2023

A nie je to len tak, ze neovláda gramatiku? V osobnom kontakte to nezistís, lebo v rozhovore nemusí dávať pozor na hrúbky, a podobne. No v pisanom slove to je už viditeľné.
Rozhľad môže mať aký taký, to tiež nesúvisí s gramatikou.
Veď sa ho normálne opýtaj, prečo to je tak

ahhola
4. aug 2023

Nefandi stránke Zomri▪️ s jej praudami?

1ryba
4. aug 2023

Keď si niekto myslí, že je vtipný, ale je trápny. Pre mňa by to bola stopka. Prízemný humor.

sono2
4. aug 2023

Že ťa vôbec taky človek zaujal...

iwesska
4. aug 2023

Mozno len neovlada pravopis😂

erosmal
4. aug 2023

možno forma interného humoru medzi kamošmi? niektorí ľudia majú v priateľoch fakt len priateľov, a v takom úzkom kruhu si to môžu dovoliť.. ja tiež mam pri prastarých fotkách debilné popisy ale nechávam si to ako spomienku na tie časy, kedy som bola mladá, sprostá a fičala s davom 😀 a v komunikácii s mužom si tiež píšeme slová ako krásTny, fčera, kotičiz ap. a pritom sme obaja vš.vzdelaní, ovládame gramatiku a nemáme ani podpriemerný intelekt 😅

taminka1986
4. aug 2023

Nemyslim ze robi naschval gramaticke chyby. Ked raz tu gramatiku ovladam tak nenapisem "vydiet"

miadi
4. aug 2023

Podla mna je trapne odsudit cloveka na zaklade pravopisu. Mam nadpriemerne iq ( odmerane v skole ) a chyby robim cely zivot Hlavne v SJ . Zalezi od uhla pohladu nemusi byt trapny on. .. a ked zije v zahranici pouziva cudzi jazyk ten rodny mu viac vypadne a pise ako počuje 😁. Neriesila by som cloveka podla toho aky mà prejav na soc sietach to mi pride prizemne. Za muza hovoria činy .