Máme na svete množstvo nevyriešených záhad, na ktoré by ľudia vedeli odpovede. Máte nejakú, ktorá vás zaujíma najviac a chceli by ste na ňu poznať odpoveď?
Preco ludom robi taky hrozny problem rozmyslat
@katkaseiner Bermudský trojuholník je mýtus. Zo štatistického hľadiska sa tam nedeje o nič viac "záhad" ako kdekoľvek inde vo svete. 😂
@ivka225 Pretože mám mozog, ako Patrick hviezdica. Keď začnem príliš rozmýšľať, kúri sa mi z hlavy.
Nenarazala som konkretne na teba
Že či naozaj existuje Boh………
Co je zmyslom mojho zivota, naco som sem prisla.
@nikoletta1712 toto je jedna z otázok na ktorú existujú len 3 možné odpovede. Prvá je že existuje a je všemocný a krutý, druhá je, že existuje ale nieje všemocný. Tretia je jednoduchá a podľa môjho názoru najviac možná, že nič ako "boh" neexistuje.
Ja by som chcela vedieť, čo sa stalo s letom MH370
A čo sa stalo Lisanne Froon a Kris Kremers
To mi napadá ako prvé 😆
@janulka420 Ale ja chcem vedieť len tú jedinú a správnu…
Žiadnu možnosť…😊
Verim v Boha, takze tuto ,,zahadu" mam vyriesenu. Ja by som chcela vediet ako skoncil ten pripad D. B. Cooper.
A hlavne vsetky tie konspiracne teorie, sionisti, illuminati, kto riadi tento svet. Akymi informaciami disponuju najbohatsi a najmocnejsi muzi na zemi.
Kto ma aky prospech z vojen, predosvetkym na Ukrajine a Palestine.
A v neposlednom rade, ci Covid vznikol prirodzene alebo bol umelo vytvoreny v laboratoriu.
Ci bolo ockovanie skutocne prinosne alebo len cisty biznis, alebo co je horsie podvod na ludoch. Nebodaj vyvola v buducnosti este nejake vazne nasledky.
@larinka552 Ohľadom D. B. Coopera, bol to Loki. Krátko na to, ako vyskočil z lietadla, teleportoval ho Bifrost. Urobil to, lebo prehral stávku s Thorom.
@janulka420 este je dalsia mozna odpoved, tych bohov je viac. Dobrych, zlych, moznejsich ako my …
Voynichov manuscript. Ale cast uz maju vraj vylustenu. Tak som zvedava.
Takze Loki hej? 😁😂
napr. Ďatlovova výprava, Malaysia Airlines 370, Madeleine McCann
Ja odpoviem menej tradične. Chcela by som vedieť, ako bude vyzerať svet o 100, 200, 300, 400, 500, 1000 atď. rokov
@janai1 presne ta Madeleine, kto ju uniesol? ☹️
Okrem iných vážnych vecí, by ma fakt zaujímalo, kde, do čerta, miznú ponožky? 😂
@larinka552 Áno, Loki. Tu je dôkaz.
Ta madelaine zaujima aj mna 👍
Co nastane po kolizii nasej galaxie a Andromedou, ze ake to bude, ked to nastane a zacne sa realne nieco diat. Je mi jasne, ze mozno sa toho uz ani ludstvo ako take nedozije. No uvidime
Chcela by som vedieť kto zabil JonBenet Ramsey...
@walentina7 čo to bolo? Čo si videla?
@kiki68 nič sa nestane. Medzi hviezdami sú také obrovské vzdialenosti, že sa maximálne niektoré z hviezd navzajom gravitačne ovplyvnia a môže to rozhodiť planéty. Ale aj to je málo pravdeppdobné. Keď si predstavíš naše Slnko ako futbalovú loptu, tak nakbližšia hviezda Prixima centauri sa bude nachádzať noekde v Španielsku 2000km ďaleko. A keď medzi tie dve lopty hodíš ďalšie tri aká je šanca že sa zrazia? Skoro nulová. Ľudstvo sa to nedožije. Stane sa to o 4,5 miliardy rokov. Mnohobunkovce sú tu asi 0,7 mld rokov a Slnečna sústava ma vek asi 4,8 mld rokov. To tu už ani Zem nebude a bude dávno spálená Slnkom
Mna by zaujimalo co sa stalo s dvomi holandskymi studentkami, ktore zmizli v Paname v roku 2014
Skratena verzia tohto pripadu https://magazin.pluska.sk/spektrum/fakty-x-tajo...
@alesto a gumičky 🙄
Záhadné miznutie ľudí v pohorí Tribeč. Pravda o mimozemšťanoch.
Bermudsky trojuholnik