Na čo všetko používate taviacu pištoľ?

17. máj 2021

Ahojte na co vsetko pouzivate taviacu pistol?? Myslim tu co tavi “lepidlo” alebo ako to nazvat 😀 Zaujimalo by na hlavne na co ju vyuzivate mimo nejakych handmade vyrobkov, jasne ze tam sa vyuzije asi najviac, ale mimo toho, na co este vyuzit? Vdaka za tipy

miirka123
17. máj 2021

my sme s nou akurat včera zlepili papuču :D

gbgb
17. máj 2021

Cepele na hokejky 😁

bibka37
17. máj 2021

My sme lepili školský projekt z vlastivedy - Topoľčiansky hrad Podhradie. Koooopu kamienkov sme nalepovali, tak sme minuli veľa náplní.

zuzikak
17. máj 2021

vacsinou len na dekoracie -na krabicku alebo ramik muslicky z dovolenky, deti na jesen gastany, velkonocne a vianocne dekoracie, niekedy plastove hracky.

cimage
17. máj 2021

Ja s tym opravujem odlomene kusky z hrackarskych auticok. Cakala som viac od tej pistole. V kazdom DIY videu ju pouzivaju, ale mne sa vsetko casom odlepi. Este aj umele velkonocne vajicka z venca. Musela som ich asi 5x prilepovat. Sekundovym by to drzalo lepsie.

maminkadeticiek
17. máj 2021

Vyroba sezonnych dekoracii len tak doma.Vuenocne dekoracie,svietnicky,adventny veniec a tak.

any_soj
18. máj 2021

@cimage presne :D ja sa vždy smejem na tých videách, že fajn, nalepili ste, ale vydrží to aj dlhšie než kým skončí video....? Ale napríklad prekvapivo malé drevene poličky na kachlickach (so svietnikom) v kúpeľni držia skvelo. Nechápem, podľa čoho...

emilius03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz