Na čo všetko používate infračervenú lampu?

momka
18. dec 2009

Ahojte! Uvažujem nad kúpou infračervenej lampy. Máte ju doma niekto, využívate ju a na čo všetko? Ďakujem.

bambusko
18. dec 2009

momka, ir lampa je supervec 🙂 decka nahrievam pri prechladnutiach - dutiny, ozaj to pomaha, ak sa nahrievaju pravidelne, hned po nahriati citis ulavu. nesmie sa nahrievat pri teplote a zapaloch. v zime to myslim pomerne uspesne nahradza cloveku nedostatok prirodzeneho slnecneho svetla a tepla, dobre prehrieva pri roznych bolestiach chrbtice. my ju mame uz roky a je maximalne vyuzita 😅

petrahy
18. dec 2009

aj my ju mame priniesol nam ju Jezisko oplatti sa do nej investovat bolesti usi, zubov, dutiny, a dokonca aj pri mrche nahriat brusko

miracle
18. dec 2009

ahoj..okrem zdravotnych ucinkoch nou mozes udrziavat jedlo teple.... videla som to v nejakych bufetoch a roztapat stuhnute veci (pri dlhsej snure hadam aj auto... 😀 😀 😀 )

denduska
18. dec 2009

hej ved to aj grilovane kurcata pod nim tocia, nie? 😀

ale inak aj my mame, velmi mi to pomohlo na prsniky pri kojeni a aj na moju ubolenu choru chrbticu stale, super 😉

cessy
18. dec 2009

aj mi ju mame a tiez odporucam 😉

dadulka19
18. dec 2009

aj my ju máme 🙂 ..tiež odporúčam 😉

elize
18. dec 2009

ja som ju pouzivala pocas obdobia kojenia - velmi mi vtedy pomohla 🙂

bzzmajka
18. dec 2009

A počas tehotenstva je to bezpečné?

momka
autor
22. dec 2009

Ďakujem za reakcie, už sme ju včera aj kúpili. 🙂

jankaat.
22. dec 2009

my ju mame doma..brat ma od mala problemy s dutinami a velmi mu pomaha..

langkofel
26. dec 2009

mna zaujima, kolko taka lampa stoji na SK? tiez uz po nem dlhsie pokukujem, ale nejak som sa nevedela ro 😉 zhodnut, ale asi kupim aj ja, ked to tak chvalite

momka
autor
27. dec 2009

Langkofel, my sme ju kupovali v Maďarsku, vyšla nás na 790 Sk zn, Beurer s príkonom 150 W. U nás na nete som ju videla za 31 Eur.

helenkasabinka
28. dec 2009

juj super tema-tesim sa lebo aj ja si planujem kupit infra lampu lebo mam problemy s nosnymi dutinami 😒 😉

a ktoru najviac odporucate? 😕

danciacik
28. dec 2009

Ahojte. Akotože Momka že tak lacno? Veď to nie je biolampa? Či to je niečo iné?

bambusko
28. dec 2009

my mame obycajnu 150w uz niekolko rokov, najdrahsia je na tom ta ziarovka

http://www.superdeal.sk/infralampa-petra-ir-11....

danciacik
28. dec 2009

Už som si to naštudovala ďakujem ale asi radšej budem šetriť na biolampu 😉

helenkasabinka
31. dec 2009

ja uz mam 3.den doma infra lampu a poctivo si nou dutiny nosne nahrievam 😉

katkaajurko
12. feb 2011

Mozu sa dutiny nahrievat v tehotenstve?

redangel32
27. aug 2011

Ahojte.
Chcem kupit infra lampu. Akosi som nikde nenasla kolko moze taka lampa vazit? Neviem ci objednavat zo Slovenska (potrebujem vediet vahu,na zaklade toho sa odvija postovne,nezijem na sk). A zaujimalo by ma po akom case treba tu ziarovku vymenit? staci 100W alebo lepsia je 150W?
Dakujem 😉

luckaonko
31. aug 2012

ahoj,ako často sa može používat infra lampa?možem ju používat aj pri bolesti chrbtice? Dakujem.

jasmika
16. jan 2013

Ahojte. Dcérka má zápal dutín. Už 4 deň teplotuje. Dostala antibiotiká..ale zatiaľ nevidím nejaké zlepšienie. Čítala som vraj by mohla pomôcť biolampa, alebo infralampa-ak je medzi tým rozdiel.. Lebo sa nevyznám. Prosím ak máte niekto skúsenosti... Zatiaľ mi sestra požičala, takú masážnu infralampu Clatronic... neviem či to dačo pomôže... ale ak to je dobré tak by sme to aj kúpili ale neviem ktorú... poradte..
A tiež ako dlho a ako často jej môžem tie dutitny s tým nahrievať-či nasvietiť???ako často a ako dlho???
ĎAKUJEM

jasmika
16. jan 2013

Žienky..je tu niekto kto má skúsenosti?

mimikri
18. mar 2013

@jasmika No mne keď sekali zuby a kazali mi potom nahrievať tak som to robila tak 3-4x denne a takych 10 min. To som mala požičanú. Teraz tiež chcem kúpiť a aspoň čo som čítala tak max. 12 min. Dokonca v niektorých je zabudovaný časovač. No ale tiež som v info čítala že nie pri teplotách a zápaloch... To je inak divné lebo keď máš napr. nádchu tak máš zápal dutín nie?

mimikri
18. mar 2013

@jasmika Ešte som zabudla: s tým koľko a ako často sa radšej poraď s Dr. predsalen neviem kolko rokov ma dcerka a pri ďeťoch by som to nechala na jej pocite či jej už nie je moc teplo atď.

sisimm
23. mar 2013

a da sa pod nou aj opalovat??? 😵 ...alebo nie?

darina05
25. jan 2015

@denduska ahoj tu lampu infracercenu mozem pouzivat aj pri kojeni ked ty pises ze pouzivas aj mna boli chrbat ale iba ta strana kde kojim od rebier do zadu lopatky a bila sim chora a este uz skoro mesiac stale tak potrebujem si odkasluavat lebo furt citim hlieny v krku a co kaslem tak ma zacalo pod prsnikom kde su rebra tak pobolievat ale iba ked kaslem alebo poriadne nadychnem tak neviem ci to je z chrbtici no ale len tolko teda ze to mozem aj ja pouzivat aj deti 3 rocb
Rocne ked maju nadchu dakujem pekne

darina05
25. jan 2015

@elize ahoj ta lampa infracervena je vhodna aj pri kojeni

namaka
18. mar 2015

Dobrý večer viete mi poradiť kolko krát denne môžem použiť infralampu na zápal dutín?