Na čo použiť starú Indulonu?

toad
26. jan 2015

Dostávam často Indulonu v práci a neviem čo s tým,nepoužívam. Niektoré sú po záruke. Na čo by sa dali použiť?

tinaaa84
26. jan 2015

@toad mi sme ňou kedysi čistili topánky 🙂

lorela
26. jan 2015

Na vyprážanie do pofidérnych stánkov s rýchlim občerstvením 😀 😝

zdena12345
26. jan 2015

porozdavat po rodine- v zime sa hodi, na ruky. aj ked je po zaruke nie je to este uple zle. napr aj to mastenie topanok prip inych kozenych vyrobkov, panty na dverach....

nyusika
26. jan 2015

vyhodit
alebo namazat panty na dverách, pripadne nakremovat pracovne topánky. ja by som indulonu na nic ine ani nepouzila, ved to je koncentrovana ropa....a niektore si to mazu aj na tvar, bleee

seahorse27
26. jan 2015

na topanky je skvela 🙂

mimla
26. jan 2015

Kožené výrobky: Bundy, kabelky, peňaženky, topánky. Prípadne, dedko s tým na zimu natieral v hrubej vrstve nejaké kovové veci na záhrade, ktoré som nevedela identifikovať. Na fúrik, na koleso. Dlhšie nepoužívané bránky, kľučky, pánty, Do kľúčovej dierky radšej nie. Je to tuk a má tú výhodu, že vekom nezasmradne.

nyusika
26. jan 2015

bacha na tie kozene vyrobky !!
mozete si ich znicit...ja som si takto pred apr rokmi odpalila kabelku, nedala sa nosit, mastna bola ako fras. a ze smrdela ako indulona, to pisat nemusim

ivetoy
26. jan 2015

kozene topanky,...zalezi aky typ indulony mate,klasicka modra??? tak topanocky.... 😀 nic nepokazite....