Dostávam často Indulonu v práci a neviem čo s tým,nepoužívam. Niektoré sú po záruke. Na čo by sa dali použiť?
Na vyprážanie do pofidérnych stánkov s rýchlim občerstvením 😀 😝
porozdavat po rodine- v zime sa hodi, na ruky. aj ked je po zaruke nie je to este uple zle. napr aj to mastenie topanok prip inych kozenych vyrobkov, panty na dverach....
vyhodit
alebo namazat panty na dverách, pripadne nakremovat pracovne topánky. ja by som indulonu na nic ine ani nepouzila, ved to je koncentrovana ropa....a niektore si to mazu aj na tvar, bleee
na topanky je skvela 🙂
Kožené výrobky: Bundy, kabelky, peňaženky, topánky. Prípadne, dedko s tým na zimu natieral v hrubej vrstve nejaké kovové veci na záhrade, ktoré som nevedela identifikovať. Na fúrik, na koleso. Dlhšie nepoužívané bránky, kľučky, pánty, Do kľúčovej dierky radšej nie. Je to tuk a má tú výhodu, že vekom nezasmradne.
bacha na tie kozene vyrobky !!
mozete si ich znicit...ja som si takto pred apr rokmi odpalila kabelku, nedala sa nosit, mastna bola ako fras. a ze smrdela ako indulona, to pisat nemusim
kozene topanky,...zalezi aky typ indulony mate,klasicka modra??? tak topanocky.... 😀 nic nepokazite....
@toad mi sme ňou kedysi čistili topánky 🙂