Na akej stránke kúpim hodnoverné kópie parfémov?

1jeniss
6. jún 2013

nevedeli by ste mi poradiť nejakú internetovú stránku, na ktorej by sa dali kúpiť hodnoverné kópie parfémov?? Raz som počula o nejakej stránke, na ktorej sa takéto parfémy dali kúpiť, mali takmer identický flakón aj vôňu, len som sa už nestihla dozvedieť názov tej stránky.

gretka2
6. jún 2013

...neda mi to...preco pre Boha chces kopiu parfemu, fake???
Radsej si kup tester parfemu, ktore su o par eur lacnejsie, prip. mensie balenie. Alebo lacnejsiu znacku...
Fejky obsahuju nekvalitne prisady, casto aj nebezpecne.... 😖
A ak niekto predava "hodnoverné kópie parfémov" s identickym flakonom aj vonou, tak to je pripad pre SOI, nie? 😕

sissy27
6. jún 2013

@1jeniss snáď sama vieš, že kopírovať akúkoľvek značku je trestné... a ani tá najlepšia kópia sa nevyrovná originálu, hlavne pri dnešných cenách originál parfémov sa to už snáď ani neoplatí... vždy tam bude niečo chýbať, niečo, čo robí vôňu práve takou, akú ju chceme mať, takže fake ti nikdy nebude voňať ako originál, vydrží menej, prípadne ako bonus získať nejakú peknú vyrážku 😀

gretka2
6. jún 2013

Mna by najviac zaujimal dovod "preco kupit kopiu"...

acer11
6. jún 2013
warholette
6. jún 2013

@gretka2 pokial bude dopyt, bude aj ponuka... to je take iste ako kupovat fejky adidasu alebo nike 😀 nechapem. meno znacky predsa kvalitu netvori a toboz nie, ak je to nejaky lacny nekvalitny fejk.

reppka10
18. feb 2014

Ja som max. spokojná s Eau de Parfum od LR, či už ide o dámske alebo pánske vône. Nie sú to žiadné toaletné vody a vydržia ozaj dlho. Z dámskych sú mojimi favoritmi parfémy Hedi Klum, Harem, Karolina Kurkova a z pánskych je teraz moja 1.tka Bruce Willis, úžasná nová vôňa, pre úspešného muža emoticon Cenovo sú dostupné, žiadne prehnané ceny.
Mám k dispozícií aj vzorkovník, Ke a okolie 🙂