Ahojte 😁 chcela by som si do svojho skromného niekoľko tisícového 😂 zaradiť nejaké ďalšie pesničky.
Nebránim si asi nijakým žánrom, preferujem síce skôr Rock a Indie, ale nemám problém asi s House, techno, či pop, či Eminem 😀
Aktuálne fičim na Heart of gold od Johnnyho Casha ❤️
Takže kľudne, ak máte nejakú srdcovkou, rada si ju vypočujem a možno pridám to spomínaného repertoáru 😀
Queen Hammer to Fall
@mirkasmile na veľa rôznych veciach, ale práve v tomto momente Ghetts - little bo peep
Mozambique hneď za tým.
+ Dave. Čokoľvek od neho 🤷🏻♀️
Latino-chyno i nacho,daddy yankee
A inak radi pocuvame Rene rendy a cico band, david guetta, becky hill. Take dive a tanecne
Moje obľúbené sú napr. Camouflage - Love is a shield,Fleetwood Mac - Little lies,Status Quo - In the army now,Guano Apes - Open your eyes,Kelly Family - Who ll come with me,Petr Kotvald - Kdekdo je dál,IMT Smile - Za dedinou (ale lepší je asi originál od Jara Filipa ),Stevie Wonder - Part time lover ( na tú sa super skáče/cvičí :-
)... Pokiaľ sa mi pesnička foneticky páči,nehľadím na žáner.
Teraz asi najviac
https://www.youtube.com/watch?v=k3zimSRKqNwAle aj hrdza,Patrick Kelly ,Duchoň...ja som skôr také retro😂
Momentálne jason derulo acapulco top pesnička 💯💯💯
@mirkasmile The motto Ava Max Tiësto 😊
mladí britskí speváci - James Arthur, Calum Scott, John Smith... ale aj iné žánre, kľudne Duchoň
Pre mňa je top Queen. Ale mam rada aj 80,90 roky. Z tej doby dance a house music. Hity mojej mladosti 😅 rada sa v spomienkach vraciam do toho obdobia.
U nas doma syn momentale fici uz od Vianoc na Michaelovi Jacksonovi, takze kazdy den ideme Smooth Criminal a Beat it. A uz dlhsie ho drzi hardstyle, jeho oblubena pesnicka je
https://www.youtube.com/watch?v=rObKCGTWnJc
Ja mam standardne svoj "vykopavkovy" playlist na Spotify, kde su vacsinou rockove hitovky 70', 80' a 90's. Od umrtia Meat Loaf ma drzi znovu I'd do anything for love v live verzii, ta musi byt kazdy den cestou do prace spolu s mojim spevackym doprovodom 🙂. Posledny tyzden mam dost nahovno, taky mierne depkovy, vtedy ulietavam na albume Mutter od Rammsteinu.
Inak,ja som už " stará páka ",ale páči sa mi napr. aj The Weekend - Blinding Lights alebo Justin Bieber + Kid Laroi - Stay, Imany - Don t be shy. A ešte som zabudla napísať Zuzana Smatanová - Bergen. Ja ju nejako nemusím,ale táto pesnička sa jej vydarila.
Momentálne pagan-folk, ale mám rada aj jazz.
"V piatok podvečer si zresetujem hlavu..."
@mirkasmile Try better next time/ Placebo
Yoko Kanno - Cloe
BLACKPINK - ‘뚜두뚜두 (DDU-DU DDU-DU)’
Na Abby Spoon Lady songs ...xD
The Midnight - Los Angeles. Toto sa mi teraz dobre počúva 🙂
My so 6 mesačným synatorom fičíme na Korpiklaani a Alestorm 😆😆😆 Od korpiklaani najviac fičí huolettomat, ievan polkka, vodka, man with a plan, wooden pints, ammanhauta.... Od alestorm všetko doradu, hlavne fucked with an anchor, drink, pirate metal drinkin crew, alestorm...
ach johny cash pre mna extremne zaujimavy clovek sozivotom pravej hviezdy ale hudbou mi je vzdialeny. Zato moj muz, na nom frci od jeho mladosti, to neviem ako sa mohlo prihodit 🙂 kazdopadne ja ficim na hiphope ale prve dve pesnicky v spotify mam stiny kapradiny a karolduchod s usmevom. tymto zacinam kazdy den v aute ;) a stale ma bavia