ahojte zienky 😉 😉
myslim, ze kazda mame nieco na co nedame dopustit. Napriklad ja si velmi pochvalujem CILIT BANG. na moj sporak uplne super, alebo mi bol odporucane na pranie BONUX activ gel a musim povedat, ze Persil aj Ariel sa mozu skovat. Rada si necham poradit a preto ma zaujima na co vy nedate dopustit alebo co odporucate ??? 😉 😉 😉
abbi, je fakt dobrý ten Cilit? Aj ja periem v Bonuxe,a le v prášku,a le rozmýšľam nad Perwolom Black magic, máte skúsenosti?
monkula.. ja si ho chvalim. hned idu spiny dolu. a mam aj CIF krem a hruza.. neda sa porovnat 😉 😉
Perwol magic Black som mala a je to OK ale nic extra.. ale na cisto ciernu som pouzivala 😉
...u mňa krémový Cif citrónový - pri vianočnom upratovaní dva týždne pred pôrodom som minula tri fľaše 🙄 😀 😝 😀
sue 😀 😀 😀
ale teraz som kúpila Savo glanc, vôňa letných kvetov, no krásne vonia 😵
možno sa budete smiať ale ja nedám dopustiť na mydlo od palmy , obyčajné kokosové, vyperiem s ním všetky flaky
DM-cke WC tablety /take gulate s oranzovo gelovym stredom / 😵 perfetkne mi prevonaju cele Wecko, co sa doteraz nepodarilo ani Brefu
Ja nedam dopustit na vodu. Pijem ju kazdy den....
Alebo som zle pochopila temu? O com sa tu bavime? Myslela tym autorka NA KTORE DOMACE CISTIACE PRIPRAVKY NEDATE DOPUSTIT? Alebo to je vseobecne....? Trosku treba konkretizovat....
Mne sa cilit bang neosvedčil, cif sa mi zdá účinnejší
ja zase nedam dopustit na antibakterialne geliky a utierky. Pri malom dietati nepostradatelna vec🙂 uz som chora ked niekam ideme a nemam po ruke. A moj muz takisto. Hygiena nadovsetko🙂))
ja nedam dopustit na konika 😀
ja nedam dopustit na moju najoblubenejsiu vonavku mont blanc 😉
a ja na moju vonavku Angel. 😵
Parky z Lidl,tie hydinove 😀 to ma tak napadlo,bo akurat sme mali s manzelom.
ja zase na sampon Head and Shoulders,pouzivam ho uz niekolko rokov,odvtedy som nemala ani 1 lupinu 😅
jahody. minonky, orieskova cokolada, tulipany, more ... a ticho
karamelova milka......................... 😉
napolitánka Mila 😀 mňáááám
Ahoj Jul.. ja tiez Head and Shoulders a odvtedy ziadne lupiny 😉 😉
Digysa ...voda je super. moj najoblubenejsi drink 😉 😉
ja nedam dopustit na 4 najuzasnejsich ludi v mojom zivote, na mojich rodicov, manzela a syna 😉
a este na zeleninu akehokolvek druhu, bez nej by som bola chora 😅
a nedam dopustit na fixinelu,uzasne zlikviduje vodny kamen 🙂
jul- ja si ju musím kúpiť, úplne som na ňu zabudla. 🙂
Ďakujem.
deli orieškovú,jahody,hrozno
aj ja pouzivam fixinelu a je uplne skvela 😉 😉
Tiez v Lidli predavaju UZASNE prazene oriesky... lepsie som nemala 😉 😉
Tak z kuchyne ja nedám dopustit na pekárnik.Je to velký zázrak v malej krabici. 😀 A ešte na umývačku riadu.To sú dve veci v kuchyni bez ktorých by sa mi už tažko žilo.A nielen mne ale aj mojej mamke.Dokonca ked som išla reklamovat pekárnik mala slzavé údolie,že čo teraz.Ten u nás fičí minimálne raz denne ak nie 2-3 krát. 😀 😀
na horalku 😎 😀
na svoju rodinu,
Mila rezy,
Dettol spray,
vôňu frézií
a ešte brokolicu 🙂
Mnam Mila rezy.Ten keksík je starý ale stále chutný. 😀 Ja som ju milovala ako dieta a stále si ju aj s detmi kupujem. 😀
som zabudla: VINEUUUUUU (ale len bielu)
na mojho svokra. 😵 ma 90rokov,ale jeho rady su nad zlato.
ze skovat 😲 😲 😲 ups schovat 😀 😀