Myslite, ze vsetko sa deje z dakeho dovodu? Ze ludia, ktory nam prichadzaju do zivota ze to nie je len tak..ze to vsetko nie je len nahoda???
Moja kamarátka ma dokonca nad posteľou "everything happens for a reason" - vždy si na to spomeniem a keď sa to spojí s tým, že všetko zlé je na niečo dobré, tak naozaj každa skúsenosť nás niekam posunie, aj keď sa nám spočiatku zdá, ako sa nám nedarí a prečo sa to stalo práve nám
Ja si myslím, že každý má určený svoj osud a môžeš robiť čokoľvek, aj tak ho v podstate nezmeníš.
Podľa mna je život (aspoň teda moj) jedna obrovská zhoda nahod. Všetko čo sa mi deje sú náhody, na osud príliš neverím 😊
všetko sa deje z neakého dôvodu...bez vetra sa ani lístok nepohne ako sa vraví. ja som pol roka nemala menzes lebo som brala hormonálne lieky kvôlli liečbe a som teraz tehotná 🙂 ako je to možné?
Je to hlavne vsetko suhra nahod. Urcite vsak plati ze okolie a ludia nam mozu vselico zrkadlit, projikovat, pripominat... a prave my sami na zaklade nasich skusenosti a osobnosti na to reagujeme a bud tomu prikladame vyznam alebo nie. Napr.ak mas nieco nedoriesene neuzavrete, potrebujes sa este nieco naucit o sebe alebo vybudovat nejaku zrucnost tak sa ti dovtedy budu diat veci aby k tomu prislo. Ono by sa tie veci mozno diali tak ci tak ( napr by si stretla nejakého muza) ale ak si este nepochopila ze taky muz nie je pre teba vhodny, nepoznas svoje hodnotu tak sa s nim zapleties na par tazkych rokov, ak by si to vsak uz mala za sebou tak by si sa s nim uz nedala dokopy.
A potom je to vel roznych veci ako napr Halo efekt - sebanaplnujuce sa proroctvo apod.
ano, ja v to verim, ze to tak je. a ze kazdy clovek v nasom zivote nas vie nieco naucit, aj ked je to zle.
Ano myslim, ze clovek ma nejaku predurcenu linku po ktorej ma ist, stretne ludi, ktorych ma stretnut ....
Suhlas s drzaopica!
Samozrejme, že to nie je náhoda. Je to Božie riadenie. Môže to človeku úplne zmeniť život.
Áno, od každého sa môžeme niečo naučiť.. aj od blbca čo nám skríži cestu..