Myslíte, že nič v živote nie je náhoda??

8. jan 2021

Myslite, ze vsetko sa deje z dakeho dovodu? Ze ludia, ktory nam prichadzaju do zivota ze to nie je len tak..ze to vsetko nie je len nahoda???

jana_eyre_2
8. jan 2021

Áno, od každého sa môžeme niečo naučiť.. aj od blbca čo nám skríži cestu..

basska_b
8. jan 2021

Moja kamarátka ma dokonca nad posteľou "everything happens for a reason" - vždy si na to spomeniem a keď sa to spojí s tým, že všetko zlé je na niečo dobré, tak naozaj každa skúsenosť nás niekam posunie, aj keď sa nám spočiatku zdá, ako sa nám nedarí a prečo sa to stalo práve nám

elenka74
8. jan 2021

Ja si myslím, že každý má určený svoj osud a môžeš robiť čokoľvek, aj tak ho v podstate nezmeníš.

nika11103
8. jan 2021

Podľa mna je život (aspoň teda moj) jedna obrovská zhoda nahod. Všetko čo sa mi deje sú náhody, na osud príliš neverím 😊

carrot_apple
8. jan 2021

všetko sa deje z neakého dôvodu...bez vetra sa ani lístok nepohne ako sa vraví. ja som pol roka nemala menzes lebo som brala hormonálne lieky kvôlli liečbe a som teraz tehotná 🙂 ako je to možné?

janeninka
8. jan 2021

Je to hlavne vsetko suhra nahod. Urcite vsak plati ze okolie a ludia nam mozu vselico zrkadlit, projikovat, pripominat... a prave my sami na zaklade nasich skusenosti a osobnosti na to reagujeme a bud tomu prikladame vyznam alebo nie. Napr.ak mas nieco nedoriesene neuzavrete, potrebujes sa este nieco naucit o sebe alebo vybudovat nejaku zrucnost tak sa ti dovtedy budu diat veci aby k tomu prislo. Ono by sa tie veci mozno diali tak ci tak ( napr by si stretla nejakého muza) ale ak si este nepochopila ze taky muz nie je pre teba vhodny, nepoznas svoje hodnotu tak sa s nim zapleties na par tazkych rokov, ak by si to vsak uz mala za sebou tak by si sa s nim uz nedala dokopy.
A potom je to vel roznych veci ako napr Halo efekt - sebanaplnujuce sa proroctvo apod.

alica_matejka
8. jan 2021

ano, ja v to verim, ze to tak je. a ze kazdy clovek v nasom zivote nas vie nieco naucit, aj ked je to zle.

drzaopica
8. jan 2021

Ano myslim, ze clovek ma nejaku predurcenu linku po ktorej ma ist, stretne ludi, ktorych ma stretnut ....

siska53
8. jan 2021

Suhlas s drzaopica!

jones
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bloger
24. feb 2022

Samozrejme, že to nie je náhoda. Je to Božie riadenie. Môže to človeku úplne zmeniť život.