Ahojte, už dlhší čas mám pocit, že susedia nad nami tyraju dieťa. Bývame tu relatívne krátko, ani nikoho nepoznáme z vchodu, takže ani neviem ako sa volajú, nakoľko sú asi v podnajme. Myslím si aj ze fetuju, no najviac ma trápi to dieťa. Každý deň počuť ako vresti, doslova, stále kričí že au au, preto si myslím ze je to týranie. Co by ste robili na mojom mieste? Ďakujem
Rozmýšľala som ze zavolám aj políciu, ale co im poviem, príďte na tu a tu adresu, na xy poschodie? Na jednom poschodí je okolo 14 bytov
@ptmt1011 nie
@ptmt1011 neviem ci majú viac detí, počuť len toto jedno, a počuť ako ten chlap niekomu vulgárne nadáva, takže z toho usudzujem ze tomu chlapcovi. A keď sú na balkóne so ženou tak hulakaju nezmysli a hovoria ako im to slape
Vieš kto by mon´hol byť pediater toho dieťaťa? upozorni ho na možný problém....a súhlasím s príspevkami vyššie,poznám dieťa ktoré týrali každý večer,ak malo ísť do vane tak rev a krik na pol dediny...
@amelia000 to áno, len nepoznám ani ich meno ani nic, ako to urobiť?
Pozri, ak mas podozrenie, staci zatelefonovať na anonymnú linku.
Iba povies, ktiry panelák, poschodie ci dvere ak nevies sko sa volaju.
Najmä ak si myslis, ze rodicia nie su OK.
Ludia z linky pridu na kontrolu a bud sa nieco prevalí, alebo nie.
@janinah netuším, sme v novom meste, nepoznáme tu nikoho, ani som ich nikdy nevidela
Baby je rozdiel ked decko reve lebo mu odmietnu nieco dat a rodicia su normalna rodina aspon na pohľad
Tu dieta nema ani len normalne vyberajúcich rodicov, kričí au au. Cize nieco sa mu deje.
@h_petra no zial, veru s fetakmi mam skúsenosti takže rozlisit to viem...
Moja dcéra musela brať posledný týždeň antibiotiká. Baby. keby ste počuli ten jej nehorázny rev čo sa od nás ozýval dvakrát denne, vždy keď mala prehltnúť tabletku... 😂 tiež som po každý krát čakala, že nám kvoli tomu zazvoní sociálka a deti mi rovno odoberú a susedia si o nás musia tiež dobre myslieť.
@pribinak ďakujem pekne za odpoveď
@pribinak nebagatelizujem situáciu a tiež zastávam názor, že pokiaľ je vážne podozrenie, je namieste ho preveriť. Lebo je rozdiel či dieťa reve že reve, alebo reve "au au". Pridala som len svoju skúsenosť. Je pravda, že bezdetní ľudia ešte nemajú úplne schopnosť dobre rozlíšiť situáciu.