Dobrý deň chcel by som sa spýtať či je možné pri konverzácii alebo keď len tak sedíte doma vedieť na čo myslí ten druhý človek lebo ja som to vedel a nejako sa to stratilo potrebujem názor viacerých ľudí ďakujem
@viestta nie ja som to vedel ale už neviem :(
@viestta nie ja som to vedel len mám diagnostikovanu schizofreniu a tým pádom sa to asi stratilo ... Vy to neviete ?
@otompotomerik11 tak pri schizofrénii sa myslenie a správanie človeka mení. To by si mal ale ako niekto komu ju diagnostikovali vedieť, aké prejavy to môže mať a aké konkrétne máš ty. Obráť sa na svojho lekára.
@otompotomerik11 pravdepodobne si si to myslel v dôsledku svojho ochorenia....schizofrénia v tebe jednoducho vyvolala stav že si si to naozaj myslel a uveril si tomu.....dôležité je byť psychicky v poriadku, na to čo si myslia iní sa vykašli.....
@otompotomerik11 občas sa mi to stáva, hlavne keď cítim, že máme niečo s danou osobou spoločne....také to klasické, že ja na niečo myslím, on to povie/spraví a opačne.
@otompotomerik11 nie, nie je to mozne.
@otompotomerik11 ta schopnost sa nestratila preto, lebo ti bola diagnostikovana schizofrenia, ale najskor preto, lebo si sa na nu zacal liecit..
schopnost telepatie je ludom prirodzena, ale odnaucili sa ju pouzivat a teraz uz neveria, ze je to mozne, kazdy to zabudne skor, nez si stihne zapamatat, ze to vedel.. a ten, kto nezabudne, vacsinou skonci s nejakou diagnozou 😀
preco sa chces k tej schopnosti vratit? bola ti k uzitku? niekedy je tazke zit dnesny zivot s inymi, ako dnes beznymi schopnostami a nie kazdy to zvlada.. vtedy je niekedy lepsie sa 'vyliecit'
Nevedel len si si nahovaral a bol presvedceny ze to vies. Ked beries spravne lieky bludy zmiznu..mame v rodine tuto dg a verim ze to mas tazke ale zaklad je brat lieky aby si ju udrzal pod kontrolou, inak ta prevalcuje. Drzim palce..
hlupost,,,nemas sancu vediet,, co tomu druhemu ide v hlavou,,raz sa trafis,,, desatkrat si mimo,,,, ... je to uplne jedno, ak s v rozhovore, s niekym blizkym, tak ti povie, co mu ide hlavou,,, ak len s niekym neutralnym nikdy nemas zaruku, ze Ti povie pravdu,,,,,,ak mas pocit, ze si to vedel,,, podla mna to je len nahovaranie, ze to vies,,,,,,absolutne, nemas sancu vediet,, na co vsetko ten druhy moze mysliet,,,,,