Myslenie

alex35
5. máj 2022

Dobrý deň.napiste mi o tom co si myslite.otazka znie"::je možné že by existoval taky človek že vie napríklad co si myslím ja?,alebo že bežne sedíme v obývačke a určitý človek vie presne na co v tu chvilu myslím??myslite ze je to možné?

moonlight1210
5. máj 2022

Tak su ludia, co podvedome velmi citlivo vnimaju rec tela druhych ludi a ich mimiku tvare. Energiu, co okolo seba prave siria.
A hoci vedome o tom nepremyslaju, tak akoby vedia, co tomu druhemu prave bezi hlavou. Vedia to relativne velmi presne odhadnut, vycitit.

heln
5. máj 2022

@alex35 ahoj, myslim si, ze to nie je mozne.
su ludia ktori maju predtuchy, vedia nieco vycitit, ale urcite nevedia presne povedat co si kto mysli a neda sa to nejak exaktne vedecky skumat.
existuju ludia, ktori vedia citat z neverbalnej komunikacie a tiez takzvani mentalisti, ktory vedia dost dobre odhadnut cloveka ale tiez nevedia co si druhy mysli, len to tak moze posobit.
ak pripustime existenciu duchovneho sveta, tak existuju caridejnice, ktore vedia viac nez by mali vediet.
este by to mohlo fungovat u jednovajecnych dvojcatach alebo surodencoch, ktori rozmyslaju velmi podobnym sposobom a preto niekedy mozu mysliet v podstate na to iste.

ivangeline
5. máj 2022

Ano. Moj manzel. Staci sa par rokov rozpravat.

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mimikarol
5. máj 2022

Ja viem často odhadnúť na čo myslí môj muz. Ale sme spolu už roky. Zatiaľ sa mi nestalo že by som sa v človeku mýlila. Vždy čo som si o niekom myslela, sa mi aj potvrdilo. Mám na ľudí nos

panelacikova
5. máj 2022

@ivangeline
@mimikarol ja mám toto tiež s mužom. často a vzájomne. a to sa pritom poznáme len 6 rokov 🙂

juliasb
5. máj 2022

@alex35 ja som presvedčená že nie je to možné