Myš v byte - čistenie

ela87
23. feb 2015

Ahojte, chcela by som poprosiť o názor. V byte sme chytili myš, ktorá tu bola pravdepodobne krátko, výkaly som našla len na jednom mieste (dúfam). Len mám z toho strašne zlý pocit, najradšej by som všetko vydezinfikovala, vypratala všetky skrine a vyprala všetko oblečenie, keďže o cca 6 týždňov mám termín pôrodu.... Je to podla Vás nutné? Dakujem.

tenerifka
23. feb 2015

@ela87 Kazdopadne, ak mas na to cas, postupne to urob(aspon mas zamienku na komplet upratovanie), lebo ked sa narodi babo, tak uz to neurobis, nebude kedy.....

kiki68
23. feb 2015

ak chces dezinfikovat, tak to sprav,ale ak tam privandrovala jedna mys od neviem koho, tak asi by som to velmi nehrotila.
Odkial ta mys ale bola? domaci mazlicek,co zdrhol, susedkovia asociali, ci mate v okoli nieco rozostavane? my sme na skole mali mysi ked dostavovali nejaku cast, robosi tam jedli v tych kontajnerch,ci co to mali tie prenosne budy a odtial nam mysi vybehli az na 5. poschodie. Sme cumeli aj s veducim....

janinah
23. feb 2015

Šaty prať netreba,myš chodí len po potravinových skrinkách.Povyhadzuj potraviny,ktoré neboli v uzatvorených nádobách,ale len v sáčkoch-múku,cestoviny,šošovicu......A pre pokoj duše by som vyumývala hrnce,to stačí.

acer11
23. feb 2015

a požičaj si mačku 😀