Ahojte, chcela by som poprosiť o názor. V byte sme chytili myš, ktorá tu bola pravdepodobne krátko, výkaly som našla len na jednom mieste (dúfam). Len mám z toho strašne zlý pocit, najradšej by som všetko vydezinfikovala, vypratala všetky skrine a vyprala všetko oblečenie, keďže o cca 6 týždňov mám termín pôrodu.... Je to podla Vás nutné? Dakujem.
ak chces dezinfikovat, tak to sprav,ale ak tam privandrovala jedna mys od neviem koho, tak asi by som to velmi nehrotila.
Odkial ta mys ale bola? domaci mazlicek,co zdrhol, susedkovia asociali, ci mate v okoli nieco rozostavane? my sme na skole mali mysi ked dostavovali nejaku cast, robosi tam jedli v tych kontajnerch,ci co to mali tie prenosne budy a odtial nam mysi vybehli az na 5. poschodie. Sme cumeli aj s veducim....
Šaty prať netreba,myš chodí len po potravinových skrinkách.Povyhadzuj potraviny,ktoré neboli v uzatvorených nádobách,ale len v sáčkoch-múku,cestoviny,šošovicu......A pre pokoj duše by som vyumývala hrnce,to stačí.
a požičaj si mačku 😀
@ela87 Kazdopadne, ak mas na to cas, postupne to urob(aspon mas zamienku na komplet upratovanie), lebo ked sa narodi babo, tak uz to neurobis, nebude kedy.....