Myprotein - vrátenie tovaru

dumbo10
14. feb 2022

Ahojte máte niekto skúsenosti s vrátenim tovaru na my proteine?

chadkroeger
14. feb 2022

@dumbo10 chcela som raz vrátiť, ale keď mi pani povedala, že to sa posiela niekde do ritky do zahranicia tak som to vzdala. A chcela som raz stornovať objednávku, nakoľko som v nej mala chybu a už sa to nedalo hoc nebol tovar ešte odoslany. Odvtedy uz od nich neobjednávam.

ninka99865
14. feb 2022

@dumbo10 ahoj áno mám.. s treba si pripraviť pevne nervy. Treba vypísať návratku čo vam pošlú a potom zaplatiť postu nazad čo je asi 12 EUR.. skoro ma porazilo ale potom sa pomýlili a minposlli o 20 EUR viac omylom tak som si povedala že to je karma.. a potom treba objednať kuriéra v intime.. a kým im to tam prišlo prešiel asi mesiac už som sa bála že sa to stratilo.
Lepšie predať tie veci ako vraciat 🤷‍♀️

dumbo10
autor
17. feb 2022

@chadkroeger dakujem oekne za odpoved no je s tym fakt makacka poslat to naspat

dumbo10
autor
17. feb 2022

@ninka99865 dakujem za odpoved ja som na tom bola rovnako som zaplatila 10€ za kuriera a preslo vyse tyzdna a ziadne potvrdenie ze prijali zasielku naspat tak som im pisala a vycistila zaludok a potom mi hned prisiel email ze dostali zasielku teda naspat a potvrdzuju naratku tak mi uz aj prisli peniaze ale neposlali viacej😂ale mega som bola nasrata kazdy to propaguje ale toto vratenie tovaru nemaju absolutne doriesene

ninka99865
17. feb 2022

@dumbo10 hej akože ja mám veľa veci od nich len to vrátenie je tiež otrasne.. niekedy by som potrebovala viac veľkosti vyskúšať a tak sa len modlim aby som to nemusela vracať alebo predávať. Divím sa že to nemajú lepšie posefene to vrátenie

dumbo10
autor
17. feb 2022

@ninka99865 hej ako protein aj proteinove tycinky maju fakt dobre ale tie leginy no neviem nevyznam sa ja nosim najmeniu velkost ale ked som si objednala najmensie cislo z legin tak ten pas som nenatiahla len po kolena takze to neviem ako maju tie cisla😂

ninka99865
17. feb 2022

Anoooo presne tak som dopadla prvý krát aj ja.. tiež nosím xs/s ale od nich beriem spodok všetko M.. sestra ktorá je kosť a koza a nemá žiaden tuk tak nosí od nich S

ninka99865
17. feb 2022

Aj arasidove maslo musím uznať že majú suepr

dumbo10
autor
18. feb 2022

@ninka99865 tak potom ja neviem ake cislo by mi sedelo ale skoda tohto vymienania lebo by som si objednala viacej a potom vratila no ale ked su takto pomateni no tak to tazko ale jedlo maju dobre tak mozno skusim aj to arasidove od nic

nadula01
22. jan 2023

@dumbo10 prosim ta, ako si sa na nich nakontaktovala? Ja som im poslala tovar naspat cez packetu a teraz po týždni mi pise na trasovani balíčka, že ho poslali naspat mne. Zaplatila som postovne a teraz robía takéto tahy

jannies15
18. apr 2023

@nadula01 dobrý deň, prišiel kuriér z pakety?
Dnes som prvýkrát skúsila niečo vrátiť (doteraz to nebolo nutné). Vyklikla som cez ich odkaz, zaplatila hneď poštovné cez kartu, keďže ma tam prehodilo, no ďalšie inštrukcie sú úplne zle preložené, ani adresu som nedala, lebo nebolo kam, tak neviem čo teraz. Čakať kuriéra?
Ďakujem

veronik1991
21. sep 2023

@jannies15 dobrý deň,ja mám dnes ten istý problém čo vy…prosím ako ste to vrátili? Išli ste do packety alebo došiel kuriér? Ďakujem.

jannies15
23. sep 2023

@veronik1991 dobrý deň, áno, odniesla som na pobočku po tom, ako som sa snažila získať odpoveď mailovou komunikáciou, ale mne sa zdalo, akoby odpisoval robot, lebo neodpovedali nikdy na mnou položenú otázku...., potom som v priebehu asi 3 týždňov písala maily, že v akom je to stave.. nakoniec som sa na to vykaslala a peniaze prišli asi po 3-4 týždňoch

tina264
25. nov 2023

A tiež Vám vyskočilo pri trasovaní zásielky, že vaša zásilka bola vrátená odosielateľovi?

nadula01
25. nov 2023

@tina264 áno🤣, totálne nervy som mala, ale nakoniec to bolo ok

tina264
25. nov 2023

@nadula01 ďakujem, ukľudnili ste ma 😅😅

kar22
25. nov 2023

A čo ste dávali do balíka? Formulár som nikde nenašla a dokonca mi neposlali ani faktúru a nemôžem si ju nikde atiahnuť.

tina264
26. nov 2023

@kar22 no ja tiež nie a priznám sa ani faktúru mi nenapadlo dať k veciam tak verim že im bude stačiť meno na štítku packety.

tina264
28. nov 2023

@kar22 nakoniec teda bez problemov vratili peniaze, stačil štítok z packety. Cele to trvalo cca týždeň 😊

kar22
28. nov 2023

@tina264 Áno, zatiaľ aj moje vrátenie tovaru prebieha v poriadku.. O dva dni mi poslali aj formulár na vrátenie..

minka112
15. máj 2024

@nadula01 dobrý deň, potrebovala by som pomoc ohladom vratenia zasielky aj som Vam pisala spravu ale nejak ste neragovali lebo som si vsimla ze ste to uz vracialo cez zasielkovnu , ďakujem☺️

anicka329
15. máj 2024

@kar22 prosím vás, ako ste vracali tovar? Prišiel pre to kuriér? Ja som zadala vrátenie cez ich stránku, zaplatila som poštovné a prišiel mi len nejaký štítok, ale žiadne informácie kam to mám zaniesť. Viete mi prosím poradiť? Ďakujem

tina264
16. máj 2024

@anicka329 to je štítok pre packetu, ak to stále funguje rovnako. Kdekoľvek na ich podacom mieste.