Ahojte baby, prosím ktoré objednávate z myprotein, sedia veľkosti? Ďakujem 😉
za mna tiez velkosti sedia, nosim Sko a aj tam si objednavam Sko, ale mam odskusane iba leginy... za mna jedny z najlepsich 😉
Mne sedia ale mala som odtiaľ len leginy
Ďakujem veľmi pekne baby 😉
ako co, objednala som si odtial leginy take po kolena akoze na bicykel a tie mi sedia, ale podprsenka mi napriklad nesadla vobec ta mi je velka, zalezi velmi aj od strihu, takze ja som uz s takymto kupovanim oblecka cez net skoncila
@daddyasmr nie som typ ktorý kupuje nejakú značku "lebo Plačková", "lebo XYová" . Fakt je že veci na cvičenie majú super, dobre sa v tom cvičí , je to kvalitné a to je to, čo ma zaujíma. Mám celý set na cvičenie a som Max spokojná. A keď majú zľavy vyjde to oveľa lepšie ako vychytené značky kde niekedy viac platis práve za značku. A nie je to vždy záruka kvality. Okrem toho, čokoľvek kúpiš, vždy je na konci niekto koho tým podporuješ 🙂
@bambuliii to je ambasádorka MYP. Každý mesiac má zľavu na nákup v MYP od 42% a vyššie. Do dnes má tuším 47% zľavu.
@chadkroeger nepoznám ju, ja nakupujem cez Tatianu Židekovú
@bambuliii To máš jedno, obidve majú rovnakú výšku zľavy 🙂
@chadkroeger áno 🙂 len som nechápala tú Bianku, že čo tým autorka chcela povedať 😉 takže diky za objasnenie 🙂
Mne naprikld aabsolutne velkosti nesadli, leginy som objednala Sko a nevedela som ich ani cez lytka pretiahnut a Mka mi su zase velke okolo pasu. Podprsenka to iste-tazko ide cez hlavu lebo je to hrozne pevne. Za mna teda urcite nie, ale vraj tie bavlnene su lepsie a elastickejsie. Myslim ze je to super pre vysportovane baby, ja mam na to asi vela tuku aj ked mam 55 kg😂
Nosím S väčšinou, no leginy aj kratasy mám M 🙂 sama Tatiana hovori, aby sme brali o číslo väčšie tie leginy s tou gumou takou kde je MP 🙂 tie určite väčšie
Ale iný druh legin mám S A sedia úžasné 🙂
S podprsenkami som mala väčší problém, mám väčšie prsia a úzky pas , S mi je malé, L veľké a M je také pevnejšie a ťažšie sa mi oblieka a vyzlieka inak sedí super
A mám crop top ešte a tiež veľkosť M a to mi sedí super 🙂 ( M kvôli prsiam)
za mna MP super. Nie som 46/38 ale 44/46 a perfektne mi sedia leginy / cyklisticke / teplaky.. aj mamzelovi objednavam tricka / teplaky , perfektny material, a ked je napr taka zlava 47% vyjde to za super peniaz! 🙂) za mna - napr z adidasu , ci nike ani nie vzdy mam co na seba kupit - myslim spodok…
@anne_mary2 Dobry vecer, ja mam taku istu velkost ako vy, prosim mohli by ste my poradit,ktore leginy presne kupujete. Dakujem pekne.
A máte prosím skúsenosť aj s pánskym oblečením ako sedí?
Dámy prosím vás kde nájdem take zľavy ako píšete vyššie?
@chadkroeger
@bambuliii mne áno, objednala som veľkosť takú ako nosím normálne oblečenie a všetko pekne sedelo, a som s tým veľmi spokojná pri cvičení, materiál super, pohodlné a vôbec sa nešmýkaju pri cvičení