Ma niekto skusenosti s touto spoločnosťou? Dakujem
Ahoj, podľa mňa urobil super. Mne to za ten risk stojí. Spoločnosť je dosť trasparentná. Spolupracujú s overenými spoločnosťami (Inverbosques - sadia stromy, zabezpečujú servis, Guttierez - právna spoločnosť). Stromy sú aj poistené. Ja mám zatiaľ iba stromy - Eucalypty a Cashew. Pozemky chcem kúpiť čo najskôr tiež. Tie pozemky majú isto potenciál, zároveň má aj kmeňové akcie českej spoločnosti Degirans, ktorá je normálne zapísane v OR ČR. Vláda tam schválila postavenie diaľnice. Projekt ide celkom pekne dopredu, od budúceho roku 2024 budú investori dostávať aj príjem z uhlíkových kreditov. Tých informácii je veľa a síce toto nie je ako investovanie do ETF, či realitných fondov, myslím, že to stojí za to skúsiť.
Napr. aj sadia po ČR stromy zadarmo.
Ja teda preveroval dosť za tie 3 roky a sú súčasťou môjho portfólia.
Momentálne majú dva pozemky, kde sadia stromy ... tvoj syn isto má časť pozemku EL MORICHAL.
https://www.colombiantimber.com/gallery/
Scroluj dole a tam nájdi EL MORICHAL
Toľko môj názor.
Ešte dodám, syn určite má aj stromy nakúpené a podľa toho kedy kúpil, tak bude dostávať príjem z predaja uhlíkových kreditov každý rok plus mu rastie drevná hmota. Teraz sa ešte dajú kúpiť stromy zasadené v roku 2022, čize prvý príjem bude v roku 2025.
@lubimca ahoj ja mam, cca 3 roky co by si chcela vediet?