Muži nižší ako 167 cm

30. okt 2022

Myslíte, že muži nižší ako 167 cm majú problém si nájsť nižšiu partnerku? Je podľa vás väčšina žien vyššia?

anjelicek26
30. okt 2022

Nie, vacsina zien nie je vyssia... a ano pri vybere partnerky je to obmedzujuce, drviva vacsina nehlada nizsieho muza no, takze ti taka 1/3 zien uplne vypadne s kategorie buduca partnerka... ale to stale znamena, ze 2/3 ostavaju na vyber... aj tak ide zenam o uplne ine veci - charizma, spravanie, intimita a sikovnost v tejto oblasti, stabilita v zivote, jasne zivotne ciele, zazemie... Vysku nezmenis, ale ked to ostatne funguje, tak to je to posledne, co zena bude riesit...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
syslik81
30. okt 2022

nemaju to jednoduche ale najst sa da... vacsina zien hlada vyssieho muza kvoly pocitu ochrany a uprimne maly muz ten pocit moc nedava ..kazdopadne je kopa zien okolo 160 a menej a aak ma muz ine vyhody -sarmantnz vtipny gentleman al podobne tak sanca je vyssia

littlefiona
30. okt 2022

@anjelicek26 je to o láske, nie o výške, mala som rovnako vysokého partnera, mám 172cm.

annamarin
30. okt 2022

Vacsina mojich kamosiek ma okolo 160cm. Mne sa napríklad páčia skôr nižší chlapci ako veľmi vysoki. Ked ma niekto nad cca 190, tak proste už to necitim na to, že by ma pritahoval. 😬 Radšej približne rovnakého výškovo. Ale nevadil by mi ani trošku vyšší ani trošku nižšii.

lilope
30. okt 2022

Keďže sa tu už veľa žien vyjadrilo, že muž "musí byť vyšší ako žena inak si s ním ani nezačnú", čo na jednej strane chápem, na druhej nie, tak predpokladám, že u mnohých žien aj v bežnom živote je to jedno z tých dôležitejších kritérií, a teda takto nízky muž má s veľkou pravdeposobnosťou ťažšie si nájsť partnerku ako ten vysoký. Vysoký má proste väčšiu paletu možností.
Ja som podpriemerne vysoká, môj muž je len o pár cm vyšší a vyhovuje nám to obom.

lulaby1982
30. okt 2022

To aké kastovanie tu beží ,sak tak narodil a čo. Spevák KiSS nosil topánky so zvýšenou platformou a aký to bol génius. Tom Cruise ,Dustin Hoffman, sú malicki a pozrite sa aki sú to pani . Kukat na výšku ,že to nebude ok. Čo sme sa prehupli do Grécka,kde pokiaľ si nemal telo ako gladiátor bolo zle zhodili zo skaly. Sme normálna Európska spoločnosť vyspelá, šak nás kresťania poludstili , veď to je stredovek toto. Nemáš parametre Adonisa , telo ako Terminátor , múdrosť ako sova ,tak nie si. Ži a nechaj žiť, niekto sa už nájde ,komu to takýto predsudok nebude vadiť. Sterilizacna eugenika už dávno neplatí.