Muži kozorožci - skúsenosti

3. máj 2020

Mate skusenosti s kamosmi, frajermi, muzmi, ci otcami v znameni Kozorozca ? Aki su ?

stanulienkat
3. máj 2020

Taki ako vsetci. Su aj super,niektori zodpovedni,niektori hovada. Hadam si nemyslis,ze podla horoskopu najdes charakteristiku jedneho chlapa.😂

autor
3. máj 2020

@stanulienkat jasne ze nie 😆

janulienocka
3. máj 2020

Ja mám kozorožca, sú to tak trochu workoholici, Ale inak je vo všetkom super, verný, spoločenský, obetavý, top🥰

kiki68
3. máj 2020

Ja mam kozorozca. Vyborny muz, spolahlivy, milujuci partner. Nikdy na mna nezvysuje hlas, je velmi rozvazny. Ano su velmi pracoviti a maju radi svoje zaujmy. Tiez maju radi vo veciach poriadok.

deti95060810
3. máj 2020

ex bol kozorožec....v niekotrých veciach bol hlupák
syn je tak isto kozoroh a úplne iný človek....
nedá sa to zovšeobecniť...

marianna_peskova
3. máj 2020

Môj muž je skvelý otec a manžel, ale je to strašný cholerik. Večne mu musím robiť roztlieskavačku.

0silvia0
3. máj 2020

@marianna_peskova co to presne znamena, ze mu musis robit roztlieskavacku? Akoze mu musis preukazovat obdiv?

veronykacs
3. máj 2020

@marianna_peskova nemáme toho istého? 😀

dr_smajlik
3. máj 2020

Ja mám muža kozorožca a je veľmi pracovitý. Ten typ, čo sa všetkým okolo rozdá pre pomoc, no občas zabúda na seba. Urobil by posledné pre svoju rodinu aby ju zabezpečil. Na druhej strane mi občas lezie na nervy, že niektoré veci príliš zveličuje. Niečo typu pobabral som zákazku v robote, zajtra ma asi vyhodia. Bol by schopný preto 3 dní nespať. A tiež občas by chcel urobiť hento a tamto, ísť tam a hentam ale žiadny plán, príprava nápad ako sa k tomu dopracovať a občas teda super nápady ostanú len pri snoch. A teda ten môj exemplár je puntičkár na upratovanie ale to ho mama jeho vycibrila, to má asi v krvi ešte po dedovi 😁. A ešte okrem toho že je dobráčisko, keď sa už na sere, tak to najlepšie sa zdekovať a nechať ho vychladnúť. A čo sa komunikácie týka, ak má problém, alebo ho niečo naštve, dlho to duší v sebe a ani bohovi ti nepovie, až sám musí chcieť, alebo keď ho to položí a už to fakt sám nedá. Ale paušálne sa to asi nedá.

betulinka1
3. máj 2020

Co ste tu pisali ste o obetavych kozorozcoch akoze ja mam doma totalne sebeckeho, lakomeho, egoistu, ktory nevie pochvalit nic len kritizuje. Spolocensky nieje vobec.Strasne vela rozprava. Ked jeho zobudi dieta tak hned ho kritizuje ale ked panko nevie spavat v noci a budi mna, tak to je uplne v poriadku.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ovaaa
3. máj 2020

Tak ja mam znameho a je to taky sebec, egoista s divnym humorom.V sebe ma kopec citov ale von ich dat ani za svet. Je velmi chvalenkarsky, stale chce obdiv a je velmi klebetny...

kiki68
3. máj 2020

@dr_smajlik to je ako moj: co Ti je milacik? Vsetko je fajn 😂 no ako zenska. Fajn predznacuje problem jak svina 😀 Takze potom 3 dni z neho taham co to fajn znamena. Ale uz sa naucil ze mi musi povedat, inak si to nedomyslim.

mpg
3. máj 2020

@dr_smajlik Ja mám syna nar. v zn. Kozorožec a presne od mala bol ten problém, že on povie alebo urobí niečo len keď to on chce, žeby ho donútil zvýšeným hlasom alebo trestom to nie, on sa vtedy zatne.

cacianka
3. máj 2020

Typ a povaha muža nezalezi od znamenia.
Zlaticko alebo hovado zverokruh neovplyvní.
Toť moj názor

daakotaa
3. máj 2020

Ja s manzelom sme kozorozci a sme rozdielny...takze sa skvele doplname..🙂

77daniela77
3. máj 2020

Ja nevychadzam s kozorozcami dobre....som blizenec.

marianna_peskova
4. máj 2020

@0silvia0 Že musím pozdvihovať jeho ducha, aby bral situáciu viac optimisticky.