Zdravim, toto bude asi take úsmevné ale predsa skusim… pred pár dňami som čakala na vlak cca hodinu na stanici. Počas tej hodiny za mnou prisiel jeden muz a veľmi dobre sme sa bavili, dohodli sme sa že budeme spolu cestovať vo vlaku keďže sme mali spoločný smer. Naozaj mi veľmi zlepšil deň aj naladu a odvtedy nanho často myslim. Bohužiaľ som sa nejak vyľakala alebo co, keď ešte stretol kamarata a mal sa pridať k nam počas cesty vlakom. Boli to fajn typci, a nechapem prečo som urobila to čo som spravila 😃keď vstupovali do vlaku, odpojila som sa od nich a stratili sme sa. Nemam nanho žiadny kontakt, nestihli sme. Myslite že ho mam nejako skusit dohľadať cez fb, ako je to teraz v móde že “bola si v Kauflande a usmievala si sa, zanechaj srdiecko” 😂alebo kašlať na to?
A išli ste rovnakým vlakom ? Neprišiel tá hľadať po vlaku ? Ale inak aj ja by som sa bála a odpojila sa.
A kašli na to,portse to tak malo byť a už ho nehladaj. Ešte stretneš plno takých,
neviem, asi keby chcel, tak by si to cestou premyslel a pohladal by ta vo vlaku. ja som taka, ze ked chcem niekoho najst, tak ho najdem, som v tom vytrvala. cize by som ho zo zvedavosti hladala (ked som bola mladsia, slobodna), ale potom neviem, ci by som sa mu aj ozvala, podla toho, co by mal v profile.
Tak keď ste sa dobre bavili, možno viete, či vlakom cestuje pravidelne, napr. do prace/školy. Ak áno, môžte ho tam nájsť inokedy. Držím palce🙃
@evica17 oni isli do restauracneho vozňa a vystupovali o dve stanice dalej takze by ma asi nestihali hladat
@doriiis vo vlaku plnom ľudí, počas dna, s chalanmi čo vyzerali normalne nevidim problem :D
@larazivago ja som tam bola teraz poslednýkrát, další krát pojdem až v lete takze jedina cesta ako sa nájsť je cez sociálne siete
A čo môžeš stratiť? 😉 vyskúšaj dohľadať!! Bud to vyjde, alebo nie a aspoň to pustíš z hlavy, uzavries si to, že to tak malo byt… takto Ta to bude nahlodávať…
Držím palce! 😊
@ketrint myslis že mam skusit na fb priznania ? :D pretože viem len meno, priezvisko nie
bez sance
Skus cez "Zomri" na FB
@giertlova to je dobrý nápad, toto asi sleduje najviac ľudí 🙂
Za mna Facebook nie. Toto robia len ti, co sa stihnu zamilovat, resp. aspon si to myslia. SI sialene zamilovana? Podla mna ta to za tyzden prejde.
Cestovavat s dvoma cudzimi muzmi nie je prave najlepsi napad si myslim.