Muž narodený v znamení Leva

dogma11
14. jún 2014

Ahojte...zaujímali by ma Vaše skúsenosti s mužom v znamení leva. Ak pozitívne, v čom. Ak negatívne, tiež v čom. Akou "fintou" ste si ho získali? A tiež ma zaujíma aký je milenec 😉 😅
A ak uvediete aj Vaše znamenie, budem rada 🙂

labelo
14. jún 2014

neviem presne ake vlastnosti má mat lev,my sme s manželom obaja levy a máme vaščinou tie horšie vlastnosti rovnake 😀 sme obaja strasne tvrdolhlavý,každý má svoju hrdost, takže jeden druhemu ustupit je niekedy tažké,ked sa pohadame, tak ani jeden nechce prist so zmierovanim prvý 😀 a už si ani nespomeniem čo,ale sme spolu už strašne vela rokov a funguje to 😀 na druhej strane vie byt laskavý,milý,tolerantný,rad pomáha...

dogma11
autor
14. jún 2014

@labelo ďakujem za Tvoj príspevok, Ako si si ho získala? čo na neho platí? 😎

labelo
14. jún 2014

@dogma11 ako pisem sme spolu x rokov 😀 a čo na neho platilo už si nepamatam,teraz sme spolu už len zo zotrvačnosti 😀

arabela283
14. jún 2014

Lev stale dokazuje nadradenost, je vnimavy, hlbavy, nie je impulzivny, o vsetkom xkrat premysla a v zivote chce udavat smer.. aspon takto som ja vnimala chlapa leva 🙂 som baran a to sa nemohlo skoncit dobre 😀

ammellia
14. jún 2014

@arabela283 ja som baran a s mojim levikom sme spolu uz vyse 13 rokov, 2 roky manzelia 🙂 Esteze na znamenia neverim.

nicolle21
14. jún 2014

ja som ryba, muz je lev.. aj moja mama je lev, takze som na zivot s levom zvyknuta 😀 oni sa dost podobaju v tom, ze nalada sa im dakedy meni zo sekundy na sekundu, o takom ako sebareflexia a sebakontrola (to sa tyka skor mamy v takych jej mierne hysterickych stavoch) nemoze byt ani reci 😀 pre mna su strasne premenlivi, zvykla som si, ale niekedy mi to vadi, reaguju strasne prvotne, impulzivne, niektore situacia riesia stylom hrrr, nemaju nad sebou kontrolu aby si povedali - dobre, tak teraz sa na chvilu zastavim, vydycham, 10min porozmyslam a rozhodnem sa.. ja som taky clovek, beriem si svoj cas na premyslenie a uz ked nejaky krok spravim, tak si za nim stojim na 1000% 🙂
aaa este jedna vec, co ma absolutne vie vytocit (to plati pre oboch mojich levov) - oni sa absolutne nevedia hadat! odbocuju od temy, odchadzaju z miestnosti, nechavaju nedoriesene spory, nepocuvaju co im kto hovori, s muzom som si to akotak zariadila, ale s mamou je to slepa ulicka 😖
a pozitivne vlastnosti - lev by za teba aj zivot polozil, ked ta miluje.. neviem ako som si ho ziskala, asi tam musi byt iskra nezavisle na tom ake je kto znamenie, ale je fakt, ze pre rodinu a pre dosiahnutie svojich cielov urobi vsetko, co moze, len aby nam bolo dobre 🙂

dogma11
autor
14. jún 2014

@nicolle21 ďakujem Ti, Nicolle, za Tvoju obšírnu odpoveď 🙂

lulu369
14. jún 2014

@dogma11 podľa mňa vzťah dvoch ľudí nezávisí od toho aké sú znamenia, ale na tom ako si budú spolu nažívať a budovať vzťah 😉 aj keď možno má nejaký vplyv na to aký sme ľudia aj naše znamenie, ale ja moc na takéto veci nie som...
to aký sú levy postupne zisťujem, pretože synček je lev ale bude mať len 2 ročky 😉

cerez
14. jún 2014

Neviem či je to typické pre znamenie lev, ale mám v rodine dve levice. A jedno majú spoločné. Ak ich niečo trápi, štve, tak sa neskutočne uzavrú do seba a nedajú nikomu vedieť čo im je. Ale čakajú, že si to okolie domyslí. Hovorím ako jedna tak druhá a predsa nie sú rodina. Inak popis mojej pokrvnej levice je: šikovná, veľa vecí si vie urobiť sama bez pomoci druhých, je oddaná mama a pre svoje deti urobí maximum, má rada všetko pekné, v práci je to človek dráč, ktorý robí na 200 %, má rada poriadok a to vo všetkom, veľmi citlivá a zraniteľná povaha. Teraz tie negatíva: bije sa za svoju pravdu, pri hádke nenechá človeka dohovoriť, výbušná, náladová, domýšľavá.

zita19
14. jún 2014

@dogma11 Ako ked niekto v 21. storoci napise takuto otazku je to dost na povazenie. Ja som sice levica, sem tam to pouzijem ako kavziargument, aj horoskopy precitam ale v konecnom dosledku celu astrologiu aj s jej pseudoevedeckymi vystupmi povazujem za totalnu blbost a maximalne sa na tom vyborne zabavim.
Ked chces chlapa ziskat, tak sa neriad tym v akom znameni sa narodil, ale snaz sa spoznat aky v skutocnosti je a zblizit sa s nim. A ked mu nesadnes, tak ti nepomoze ani odvar z pazura netopiera podavany o polnoci piatok trinasteho v splne... (inac ten uzasny magicky den, ked funguju vsetky cary si vcera prepasla..) A uz vobec nie to ci ste znamenia, ktore idu k sebe.

dogma11
autor
14. jún 2014

@zita19 ďakujem za príspevok 🙂 všetko dobré Ti prajem 🙂

zita19
14. jún 2014

@dogma11 vsak aj ja... Aby si ho klofla a zazila s nim kopu stastia.

0silvia0
14. jún 2014

@arabela283 prečo? 😀 Som tiež baran, manžel je lev a sme spolu 13 rokov 🙂a máme super manželstvo 🙂

dogma11
autor
14. jún 2014

chcem poprosiť niektorých prispievateľov do diskusie, aby si všimli, že otázky, na ktoré sa očakáva v tejto diskusii odpoveď, sú položené v 1.príspevku...v tejto diskusii teda nejde o vyvracanie tvrdení niektoého z prispievateľov ...ďakujem 😎

arabela283
14. jún 2014

@0silvia0 Lebo,ked on zareval, ja som sa nestiahla, ale vybehla po nom 😀 to myslim obrazne 😀 a vadilo mi, ze ja ako baran impulzivna, vybusna, kazdy problem vyrieseny radikalne a v danom momente a on este len zacal uvazovat 😀 aj ked si nemyslim,ze je to zverokruhu, ale o povahe cloveka 🙂 tak ti zelam nech vam to vydrzi 🙂

0silvia0
14. jún 2014

@dogma11 no ty si ale prísna, ako pani učiteľka v škole 😀 keď sa decká cez hodinu bavia tak by si nám dala aj poza uši. Ale v diskusii musíš počítať aj s reakciami na reakcie. Ak ti lezieme na nervy, tak treba dať otázku, kde sa každý môže vyjadriť len raz.
Ale keďže mám za manžela leva, tak ti prispejem k tvojej otázke: ja som nemusela použiť žiadnu fintu, nalepil sa na mňa ako kliešť a otravoval až kým som nesúhlasila s randením, asi zapôsobilo moje čaro osobnosti :D:D:D Pozitívne vlastnosti: veľkorysosť, šľachetnosť, rozvážnosť, pevný charakter. Negatívne vlastnosti: povýšenosť a myslí si o sebe že je najmúdrejší :D:D:D. Moje znamenie: baran

0silvia0
14. jún 2014

@arabela283 aha, tak ja nemám doma revúci exemplár. Skôr keď ho niečo naštve tak od jedu hádže veci o zem. Zaujímavé, ako to berieš. Ja som tiež ako baran impulzívna, výbušná, ale práveže ja jeho rozvážnosť a dlhé uvažovanie beriem ako pozitívum, lebo viem, že jeho rozvážne uvažovanie vyplodí racionálny úsudok a dobrý záver. Mňa pokoj a rozvaha leva ukľudňuje, lebo ja som niekedy ako jedovaté impulzívne tornádo 😉 ale môj manžel sa mnou nedá rozhádzať a zatiaľ mu neleziem na nervy, skôr čerpám a učím sa z jeho pokoja.

natuska87
15. jún 2014

Ja mam doma "leva".Tiez si myslim,ze nie je rozhodujuce znamenie, ale ked sa pytas....je tvrdohlavy, miestami az hrdy, ale na strane druhej, je milujuci manzel a dobry otec, zije iba pre rodinu.Dokaze si nas zastat ako lev svoje mlade, ale dokaze nas aj paradne spucovat....sme spolu uz tiez veeela rokov a rozumieme si....nemenila by som.../ ja som "blizenec"/ O sebe rad tvrdi, ze sa sprava ako lev....zareve a lahne....

mamulka211
15. jún 2014

@dogma11 :Ake znamenie si ty? Podla horoskopu su s levom v astrologickom krizi znamenia skorpion, byk, baran, to znamena, ze s tymito znameniami lev nie velmi dokaze fungovat, dokaze s nimi zazit nieco osudove, nieco karmicke, ale na spoluzitie s tymito znameniami sa nehodi.Pre skorpiona je lev velmi nad vecou,dost chladny pre jeho romanticku povahu, velmi prakticky...pre barana je lev konkurentom v tvrdohlavosti a s bykom nemaju spolocne vobec nic, este ked tak ctiziadostivost a honbu za majetkami a pozitkami...

miskap2111
15. jún 2014

@dogma11 je síce nie som lev, ale mám doma levicu dcéru, na ktorú, len tak mimochodom, nesedí absolútne žiaden horoskop, či astrologický rozbor.. Ale čo som ti chcela vlastne povedať - mala som šéfku, ktorá sa narodila presne v ten istý deň, rok a v takmer tú istú hodinu ako ja, len na inom mieste. Dobre sme sa vždy na tom bavili a nazývali sa astrologickými dvojčatami. Pointa však bola v tom, že sme boli totálne, ale totálne iné - proste jediné, čo sme mali spoločné, bola naša práca a náš zamestnávateľ. 🙂 Takže netreba sa spoliehať na znamenia horoskopu, že nám niečo povedia o človeku. Ja by som ti radila niečo si o tom chlapovi zistiť, čo má rád, aký je, stretnúť sa s ním a byť normálna, prirodzená, optimistická, veselá, ale nie naivná.. A uvidíš, že získať ho bude omnoho ľahšie, ako spoliehať sa na znamenia.Držím to palce!

mamulka211
15. jún 2014

@dogma:nie s baranom, ale vodnarom som chcela napisat :DDD

jabadaba
15. jún 2014

@zita19 veru neprespala, este ma sancu na Svatojansku noc, 21. juna. Vtedy sa Zem otvara a funguje magia. 😀

K otazke, no comment. Cista projekcia predsudkov este skor ako osobu spoznam. Niekto napise ake ma mat vlastnosti v tom ktorom znameni a sup podla toho porovnavat, hodnotit a pod. 😝

dogma11
autor
15. jún 2014

@mamulka211
@miskap2111
@natuska87
@0silvia0
ďakujem za Vaše príspevky 🙂 mne sa tento muž veľmi páči, či fyzicky, či psychicky...venujem sa astrológii natoľko, aby som vedela, že je to iba jedna časť človeka, veľa záleží na prostredí, v ktorom človek vyrastá, aké si berie vzory, akú má povahu, aké skúsenosti zo životom a ľuďmi....chcela som si prečítať o rôznych levoch - mužoch..a možno v tých všetkých komentároch nájsť niečo, čo majú spoločné. Záleží mi na tomto mužovi, a rada by som bola pripravená zo všetkých strán 🙂

k tým komentárom, že som obmedzená, keď pozerám na znamenia, sa vyjadrovať nebudem, nestoja za to.
@jabadaba
@zita19

zita19
15. jún 2014

@dogma11 Ked si v astrologii tak fundovana, tak hadam vies co ta s levom caka.
Ale suhlasim s @jabadaba , ze predikujes nieco podla uplne nepodstatnej skutocnosti.
A zo skusenosti. Ked je niekto chruno nepouzitelny na spolocny zivot vobec nezalezi kedy sa narodil. Zalezi aku ma geneticku vybavu, ako na neho vyplyvalo okolie a ako sa s tymito dvoma vecami vysporiadal. A aky bude dalej, je to uplne presne o tom ako v predchadzajucej vete.

dogma11
autor
15. jún 2014

@zita19 ja som sa Ťa niečo pýtala? 😀

zita19
15. jún 2014

@dogma11 Nie. Ale toto je diskusna tema, nie otazka. Tak diskutujem, aj ked mozno nie podla tvojho gusta. Mam svoj nazor, za nim si stojim a slobodne ho prezentujem. V takejto teme sa odo mna nadseneho potlesku nedockas. Ale s tym sa musis naucit zit, ze nie kazdy ti bude v zivote drukovat.
btw: Napriek tomu, ze nechapem tvoje myslienkove pochody, zelam ti aby ti to s tym chlapom vyslo a aby ste nasli spolocnu rec, zaujmy a mozno ked sa veci dobre vyvinu prezili stastny zivot. (Ked teda nehladas len milenca, lebo aj na tieto kvality chlapov narodenych v znameni leva si sa pytala)

dogma11
autor
15. jún 2014

@zita19 tak ešte raz...prečo si myslíš, že ma Tvoje odpovede zaujímajú?

dogma11
autor
15. jún 2014

@zita19 na mňa si urobila "dojem" spôsobom prvého zareagovania. fakt nemám záujem čítať si niečo od Teba. Ja sa viem porozprávať, či popísať si s rôznymi povahami, osobnosťami. Ale keď na mňa niekto zareaguje nadradene a posmešne....hm..skončil. Môžeš mi priať čo chceš. Už ma ako človek nezaujímaš.

zita19
15. jún 2014

@dogma11 to ze ta nezaujimam v pohode preziem. Pre mna su dolezitejsi ini ludia.

dogma11
autor
15. jún 2014

@zita19 tak keď si to konečne pochopila, tak choď tam, kde Tvoj názor niekoho zaujíma.