Je to trochu neštandardné, ale skúsim to. Hľadám tu slobodnú, alebo slobodnú budúcu mamičku na zoznámenie. Skôr, než ma začnete súdiť, čítajte prosím ďalej. Dôvod, prečo hľadám mamičku je ten, že som neplodný. Mal som sedemročný vzťah, ktorý žiaľ skončil, keďže sa nám nedarilo splodiť dieťa a partnerka to neuniesla. Nakoniec sme po lekárskom vyšetrení prišli na to, že problém je na mojej strane. Ja sám som sa zmieril s tým, že vlastné deti mať nebudem. Ale nechcem už riskovať vzťah s bezdetnou, pretože viem, že by to zasa nemuselo dopadnúť dobre. Keď si nájdem partnerku, ktorá už dieťa má, verím, že moja neplodnosť pre ňu nebude problém. Nie som zúfalý a neberiem "všetko". Záleží mi na tom, aby mala dáma nejakú úroveň. Predovšetkým musím cítiť, že dotyčná nehľadá len otecka pre svoje dieťa, ale aj partnera. Ďalej by mala mať do 26 rokov nakoľko to je aj môj vek. Ja sám nie som škaredý (fotky určite pošlem na začiatku komunikácie), pracujem, dokážem byť oporu, domáce práce nepovažujem za ženské, viem, čo v živote chcem, mám rád deti a viem si predstaviť, že si dieťa osvojím. Som zo severného Slovenska, ale vzdialenosť nie je pre mňa až taký problém, mám auto. Som samostatný a skôr dominantný typ muža. Našu komunikáciu si predstavujem tak, že najprv (kľudne aj dlhší čas, ak si to budeš priať) budeme komunikovať cez net a keď to bude mať zmysel, stretneme sa. Ak ste to dočítali až sem, ďakujem. 🙂
Napísal si to tak pekne a kultivovane, že by som ťa hneď brala....keby som už nemala spolubývajúceho a podstatne viac rokov.😅
držím prsty 😉
Ja ako mamicka po 30-ke sa citim diskriminovana 😀 V kazdom pripade, drzim Ti palce 😉 Aj toto je mozna cesta ... 😉
Na 26 rokov kultivovaný prejav, vieš čo chceš, čo hľadáš... držím palce!!!
Zas nejaký vtip????
@larisalarisa nerozumiem, prečo by to mal byť vtip?
Krásne si sa vyjadril ❤️ Držím palce a určite nám daj vedieť ako si dopadol 🙂
už lovim v pamäti všetky moje kamarátky 🙂čo by som dohodila,len ja mam už také postaršie😅
Škoda,že nemáš o 10 rokov viac😃držím palce
@virbonus máte 26, za sebou od 19 sedemročný vzťah. To mi nesedí. V 25 - 26 by ste asi ešte neplodnosť neriešili. Proste mi to nesedí. Myslím , že si robíte srandu z nás, žien.
@korunka1 tsss ty diskriminovatel :D mám cez 30, mám manžela, mám deti :D prečo nechceš aj mňa? Samozrejme zo žartu ;) inak želám veľa šťastia. A poviem ti, že išla som čítať že čo za individuum zasa zamierilo na mk s túžbou ktorá tu nie je realizovateľna ale ty... Proste držím palce 🙂 nech to vyjde
Dúfam že ti tému nezmazu, lebo toto je skutočne vidno intelekt a že nehovoríš len tak do vetra a skutočne ti nejde len o krátkodobý zalet
@larisalarisa Čo je divné na tom, že sme chceli dieťa, nedarilo sa, tak sme to riešili? Veď aj ľudia do 25 rokov môžu túžiť po dieťati, alebo nie?
Nechcem rýpať, ale keď aj nájdeš mamičku co dieťa má, a má do 26 rokov.. Ako budete riešiť, keď bude o rok, dva chcieť ďalšie. Plus je veľa žien, ktoré tiež deti mať nemôžu, tam by ste boli na tom aspoň rovnako a mohli to spoločne riešiť aj inak.
@dopolbokaodrata nerýpeš. Len netreba zabúdať, že ja po deťoch túžim. Tak keď nemôžem mať svoje, toto je schodné riešenie 🙂
@virbonus inak tiež si myslím, že tú vekovú hranicu by si mohol trošku posunúť, ja ked som sa zoznámila s mojím mužom, tak on mal 28 a ja 32 a sme spolu šťastní ako blchy a inak som tiež bola slobodná mamička 😉
Škoda, že nemáš o 10 rokov viac 🙂 Jednoznačne držím palce 🙂
@virbonus ahoj ani my s manželom sme 7 rokov nemali spolu dieťa, ani po umelých oplodneniach. A tak sme sa rozhodli ísť inou cestou. Milujeme sa a rozvod nehrozil. Ja ako žena som preplakala XY nocí. A teraz máme 15 mesačné dvojčatá z deckeho domova. O pár mesiacov pribudne ďalšie. Tým chcem povedať, ak ta žena miluje naozaj tak tvoj problém pochopí a pôjdete na to inak. Láska hory prenáša. Napr. Ako my. Hlavu hore, nie si 1 ani posledný s problémom.
@virbonus blud! Robíte si srandu. Na sto percent. Čo chcete dosiahnuť?
@larisalarisa v poriadku, nebudem sa hádať, nemá zmysel 🙂
@virbonus krásny deň prajem
@larisalarisa aj ja vám
Skus pohladat cez pokec