Ahojte, chystáme sa na nákup do ikei. Odporúčte mi prosím vaše také top “must have” do detskej izby, niečo na čo nedokážete doplatiť. Ďakujem 🍀
Ja som nášmu kúpila Kallax skrinku, ktorú dáme poležiačky a dnu krabice. Keď bude malinký, rozsortujem si do toho body, overaly, dupačky. Keď bude väčší, bude si tam hádzať hračky, lego, autá. . Ikea je top na úložné priestory pre deti, ale aj veci do kuchyne. Ja sa tam vždy cítim ako v Disneylande a oplieskala by som aj gate 😂😂
@lenka5445 za mňa tiež Kallax systém... Každá krabica na niečo... Bábiky, kuchynka, lego a stavebnice, ... Rýchlo sa tak upratuje, je to "čisté", nič nevidno...
Boxy sú rôzne farebné, takže podľa nálady v puberte môže meniť ako bude chcieť.
Neskôr hračky vystriedajú kabelky, zimné čiapky 😁
Ako stare deti?
Ked boli nase male, tak topka boli krabice na hracky.
V jednej auticka. V druhej kocky, v tretej
Lego, vo stvrtej plysaky,… naucili sa dodrziavat toto triedenie a upratane raz dva. Len to tam nahadzali. Ziadne hadky.
Kupila som tak akurat velke, aby vzdy vosli pekne vedla seba dve do police. Zavrela sa skrinka a upratane.
Ked boli starsie, tak podlhovaste krabice na oblecenie. Miesto kominkov, co vzdy spadli, ked vytiahli tricko zo spodu, maju oblecenie ulozene v rade za sebou v krabici. Kazde tricko lahko dostupne, len vytiahnu a zvysok ostane v krabici ulozeny.
Skrina po otvoreni stale vyzera upratana.