Ahojte, neviete preco mi opadavaju z previsnutych muskatov okvetne lupienky? Niektore pred opadanim ztmavnu, akoby zcerneju. Polievam ich kazdy vecer len trosku na povrch, aby bola zem vlhka. Listy su hrube a pevne a je ich vela. Kvetinace su na zapadnej strane, priame slnko maju od 16.00 do vecera. Dakujem
@anonym0001 moje raz žrali malinké húsenice. Tiež len kvety.
@anonym0001 Tiez je mozne ze maju malo slnka... skusila si tam pestovat aj ine kvety? Nejake co su dobre do polotien...Co ja viem, tak muskaty potrebuju vela slnka.
Muskaty su radi na slnku pekne kvitnu maju radi hnojenie.Ale pozri pod listy pre istotu, ci tam nie su 🐜al.🐛
Ahojte prosím ako zistím či muškáty prežili zimu? 😱😂 Ako majú vyzerať? Ďakujem
@anonym0001 ešte som na teba myslela a potom som ti zabudla napisať, že posledna možnosť skontrolovat korienky, či sa tam neusadila nejaka potvora, potom už len do koša s nim.Teraz to už je jedno.A ako nakoniec dopadli muškaty, prežili či si si nove musela kupiť?
@patricia2120 taketo zelene som mala po zime, ale ja som ich polievala, nenechala ich vysušiť cez zimu
@karolinakr hmmm mne sa to zatial este tak nepodarilo, zakazdym mi proste vyschli
@slavkadud ja som ich polievala, dala som ich na okno- teplo, kurenie tak si myslim, že asi aj to im pomohlo
@karolinakr takže keď mám suché stonky sú KO však? Priateľova mama kupuje každý rok nové a keďže som ich nemala kam schovať na zimu mali sme ich v dome 😑
@patricia2120 to nevadi, nemusi značiť, že pokapali.Začni ich polievať, daj na parapetu, ked ožiju ja potom aj hnojim a ako sa otepli, hneď idu na slnko na balkón
@patricia2120 foto nemáš?
@karolinakr neprisla som na to, preco cerneli. Ale po novom roku som ich zostrihala a dala dnu na okno. Teraz pekne vychadzaju mlade zdrave listky. Vyzeraju fajn. Korene aj zemina vyzeraju v poriadku. Mozno ich nebude ani treba presadzat do cerstvej zeminy. Necham ich tak, dokial sa im dari.
@anonym0001 Tak super, sú odolné
Všetky letničky aby pekne kvitli potrebujú aj hnojivo