Musí mi e-shop doručiť výhru?

lucka1987
2. dec 2011

ahojte. na FB bezia stale rozne sutaze o "like it" a podobne ... 11.nov vyhrala som 1. miesto v hlasovani... zadala adresu a podobne... dodacia lehota bola udajne 10 dni.. neskor mi pani z internetoveho obchodu tvrdila ze nemaju kapacity, a odosle mi balicek tento tyzden... dnes pise ze balicke odosle v pondelok... zno mi vyhru odosle.... ale uz mi pisala jedna pani ze sa vyhry nedockala a na telefonaty majitelka e.shopu nereagovala 😕 ktovie... no keby nahodou mi neposle...
je nejaky zakon , ktory sa tyka internetovych obchodov a zvlast sutazí o povinnosti vyhru dorucit vyhercovi? ak mate nejaky link na zakon alebo aj jeho uplne znenie prosi poslite mi ho... dakujem

poleva
2. dec 2011

čo si vyhrala,niečo hodnotné alebo maličkosť

titkovamiriam
2. dec 2011

neviem či sa dajú výhry vymahať,ja nemam zatial neg.skusenost,no je pravda ze niekedy posielaju aj za tri m.,ale zasa ked ste spolu volali je to riadne nefer-ked tak na tu stranku upozorni na FB a pis im negativne odkazy...

sssimi
2. dec 2011

Mali by mať k suťaži napísané aj podmienky, ale samozrejme každí si dá nakoniec dodatok taký, aby nemohli byť za to, že neodošlú výhru nijako stíhaní. Takže s tým nič nespravíš. Jedine počkať či niečo príde alebo nie 😉

juliagregor
2. dec 2011

http://www.pravaspotrebitela.sk/index.php?page=...
opýtaj sa tu ....
mne zatial prišlo všetko, raz to trvalo dlhšie, nakoniec mi však poslali niečo ine... 😝

fairynika
2. dec 2011

ja som vyhrala laptop a v pohode bola som si po dohode pon bez problemov 😀

moncicatko19
2. dec 2011

a aky to je e-shop?pozistuj si na google ake su skusenosti popr.hodnotenia na kazdom e shope by mala byt cierna listina tak im tam napis a ak neodpovedaju tak aj 100x aj na nastenku na fb im pis ......ale nato tusim neni zakon no este som nepocula 😒 ake si daju podmienky sutaze tak take platia.....

dada1212
4. dec 2011

@lucka1987 väčšinou je v podmienkach každej súťaže napísané niečo v zmysle, že výhra sa nedá právne vymáhať, takže pochybujem.
len pre zaujímavosť, o aký e-shop išlo a čo si vyhrala?

mirka907
4. dec 2011

@lucka1987 Na FB existuju urcite pravidla pre usporiadanie sutazi.......podla toho co pises, tato sutaz a teda aj pani majitelka tie pravidla nevidela ani nahodou...daj mi pls vediet o aku stranku ide napisem ti viac....

veronika81
4. dec 2011

ja som takto akurát v stredu vyhrala svadobný album 🙂 Pýtali odo mňa adresu, že mi to pošlú. Tak som zvedavá, ale ja im verím. Už som u nich predtým nakupovala. A robia často takéto súťaže, zatiaľ sa tam nikto nesťažoval.