Tato tema je urcena pre kazdeho a akukolvek temu suvisiacu so spoluzitim viacerych narodov - po politickej, ekonomickej, nabozenskej ci kulturnej stranke. Nech sa paci, pridavajte akekolvek prispevky pozitivne ci negativne, usmevne ci "na zaplakanie", glorifikujuce ci kriticke, vitane su napr. aj multikulturne recepty, vychovne metody atd. atd...
Jedine pravidlo (ja viem "medzi nami zenami je tazke ho dodrzat..." ) je ***ziadne urazanie, osocovanie a nadavanie***! -aj ked ma niekto opacny nazor ako VY 😎
Caute baby,,, konecne nasa tema 😀
čaute kuriatka, pridávam sa veľmi rada, hneď ako prídem z prvej tohtoletnej dovči. pekne popíšte, nech mám čo čítať. 😉
caaaaaute babizne... ❤❤❤
Inak dnes je medzinarodny den priatelstva.... tak vsetko najlepsie !!!
@erjona @dalal dakujem, aj ja prajem vsetkym vsetko najlepsie.. 😎
Pridam aj taku kulturnu perlicku... Piekla som kolace na oslavu z krajiny mm,tak ked su hotove, davam mu ochutnat - a on: plnka je super, len to cesto mi nechuti" = ani nahodou uz nebudem jest tie kolace...tak ked sme "skajpovali " s jeho mamou, tak reku v com je problem - prisady sedeli, cas pecenia takisto- opticky stav bol tiez odsuhlaseny, tak svokra vravi mm: problem nie je v kolacoch, ale v tebe synak... 😀 😀 😀
Ahojte dievcata!U mna hodina dopredu,cakam milovaneho z prace lebo veceriat bez neho nebudem! 😅
Super tak uz ste sa aj zabyvali a manzel pracuje,,, perfektne ste to zvladli 😀
@dalal super clanok a velmi sa mi pacia reakcie ludi pod nim, az na nejakeho tam pro-izraelskeho fanusika, ostatne reakcie boli velmi priame a pravdive, inak pocula si vcera, napriek tomu, ze 10 krat povedali, ze v skole sa nachadzaju utecenci a armada to vedela, napalili tam granat a hovorca hovoril o poruseni ludskych prav a ze sa tymto cinom dopustili vojnoveho zlocinu, zomrelo 30 ludi, som bola prekvapena, ze to vobec odvisielali v tomto duchu,,,
@erjona
Izrael také oznámil, že prošetří útok na školu v uprchlickém táboře Džabálija na severu Pásma Gazy, kterou využívá jako úkryt víc než tří tisíc lidí. O život přišlo devatenáct lidí. Izrael uvedl, že pokud šetření prokáže, že je za útok na civilisty zodpovědný, omluví se, píše BBC....
ospravedlni sa... no to im tak pomoze... o par dni urobi zas to iste...
hej v tych reakciach je rozdiel.. napr ak si pozries ceske clanky a reakcie tak tie su vo vacsine pro izraelske...
@dalal No tu hovoril hovorca OSN, co sa starali o utecencov,, vedeli o tom, 10 krat boli upozorneni a napriek tomu tam ten granat napalili, dalsi masaker bol na trhu, kde ludia prave nakupovali,,, neuveritelne,,, a teraz chcu co ako? Tvrdit, ze kde je OSN su ukryte hamasovske zbrane? Hovorili v spravach, ze uz neexistuje ziadne miesto, kde by sa mohli utecenci ukryt...
A ake ospravedlnenie? Sak zabili nevinnych? Pred sud ich treba postavit,,, a nie sa ospravedlnit,, to su komici, teda fakt!
Zabudla som pripnut link 😉
@erjona
@mawiya
@tomiholjubavi
@mariuskaa
@sirinka
@dalal
@zuzkaanicka
@kararinka
@canerko