Multi-kultúrne spolužitie po všetkých stránkach

vevesh
30. júl 2014

Tato tema je urcena pre kazdeho a akukolvek temu suvisiacu so spoluzitim viacerych narodov - po politickej, ekonomickej, nabozenskej ci kulturnej stranke. Nech sa paci, pridavajte akekolvek prispevky pozitivne ci negativne, usmevne ci "na zaplakanie", glorifikujuce ci kriticke, vitane su napr. aj multikulturne recepty, vychovne metody atd. atd...
Jedine pravidlo (ja viem "medzi nami zenami je tazke ho dodrzat..." ) je ***ziadne urazanie, osocovanie a nadavanie***! -aj ked ma niekto opacny nazor ako VY 😎

erjona
30. júl 2014

Caute baby,,, konecne nasa tema 😀

mawiya
30. júl 2014

čaute kuriatka, pridávam sa veľmi rada, hneď ako prídem z prvej tohtoletnej dovči. pekne popíšte, nech mám čo čítať. 😉

dalal
30. júl 2014

caaaaaute babizne... ❤❤❤

dalal
30. júl 2014

Inak dnes je medzinarodny den priatelstva.... tak vsetko najlepsie !!!

dalal
30. júl 2014
erjona
30. júl 2014

@dalal dakujem 😀 Jej, aj tebe vsetko najlepsie 😀

vevesh
autor
30. júl 2014

@erjona @dalal dakujem, aj ja prajem vsetkym vsetko najlepsie.. 😎
Pridam aj taku kulturnu perlicku... Piekla som kolace na oslavu z krajiny mm,tak ked su hotove, davam mu ochutnat - a on: plnka je super, len to cesto mi nechuti" = ani nahodou uz nebudem jest tie kolace...tak ked sme "skajpovali " s jeho mamou, tak reku v com je problem - prisady sedeli, cas pecenia takisto- opticky stav bol tiez odsuhlaseny, tak svokra vravi mm: problem nie je v kolacoch, ale v tebe synak... 😀 😀 😀

erjona
30. júl 2014

@vevesh Nooo, super svokra, ale mu dala 😀
Aj ja prajem vsetkym babam, vsetko najlepsie a dakujem vevesh 😀

dalal
30. júl 2014

@erjona
@vevesh

a ake kolace si piekla.... posli mne ja ich hned zo****... hrozne lubim sladkosti...

vevesh
autor
30. júl 2014

@dalal cesto je cca. Ako na linecke - urobit take gulky a vo vnutri mas plnku ( ja som robila cast s datlovou plnkou a cast orechovo- skoricovo - kardamonovou plnkou) - a kludne by som aj poslala 😅 , mm sa ich uz nedotkne.. 🙄

dalal
30. júl 2014

@vevesh
orechovo skoricovo kardamonovo mnaaaam... to znie dobre... nejaky je priebercivy... sak ho posli do irska bude mat cheese makaroni a lasagnu na striedacku a po tyzdni bude prosit o kolaciky 😔 😀 😀 😀

vevesh
autor
30. júl 2014

@dalal pri takej strave nebude radsej 7 dni jest 😝 a toho je naozaj schopny- dcera to tiez podedila.. 😠 😠

canerko
30. júl 2014

Ahojte dievcata!U mna hodina dopredu,cakam milovaneho z prace lebo veceriat bez neho nebudem! 😅

erjona
30. júl 2014

Super tak uz ste sa aj zabyvali a manzel pracuje,,, perfektne ste to zvladli 😀

erjona
30. júl 2014

@vevesh Takze svokra nezabrala? A ako si to robila, hod fotku, ak sa ti bude dat aj s receptom 😀

canerko
30. júl 2014

@erjona nabytok je uz zmontovany a dotahujeme malickosti.Cez vikend pojdeme na vylet po meste nakolko bol ramazan,dnes treti den bayramu tak nebolo kedy

erjona
30. júl 2014

@canerko Vyborne, tak si prejdete krasy mesta,,, pofot nam potom nieco pekne, co ti padne do oka 😀

canerko
30. júl 2014

@erjona jasnocka 😉

erjona
30. júl 2014

@canerko Diky 😀 A detom sa ako paci,,, nespominaju Slovensko?

canerko
30. júl 2014

@erjona Odkedy sme tu syn ani raz nespomenul nic ani ze bi mu nieco chybalo,skor mu chyba babka v Chorvatsku a vyzera to tak ze v auguste tam aj zavitame,muz ide do Saudi tak mi si spravime dovolenku v Chorvatsku.

dalal
30. júl 2014

@canerko to znie fajne.. som rada ze si sa tak rychlo udomacnila👍

erjona
31. júl 2014

@canerko Super, tak budu vidiet babku, moji idu tento vikend k babke na dvojtyzdnove prazdniny, tak sa velmi tesia, velka zahrada, rodinny dom a bazen vonku, dufam, ze budu mat dobre pocasie 😀

erjona
31. júl 2014

@dalal super clanok a velmi sa mi pacia reakcie ludi pod nim, az na nejakeho tam pro-izraelskeho fanusika, ostatne reakcie boli velmi priame a pravdive, inak pocula si vcera, napriek tomu, ze 10 krat povedali, ze v skole sa nachadzaju utecenci a armada to vedela, napalili tam granat a hovorca hovoril o poruseni ludskych prav a ze sa tymto cinom dopustili vojnoveho zlocinu, zomrelo 30 ludi, som bola prekvapena, ze to vobec odvisielali v tomto duchu,,,

dalal
31. júl 2014

@erjona
Izrael také oznámil, že prošetří útok na školu v uprchlickém táboře Džabálija na severu Pásma Gazy, kterou využívá jako úkryt víc než tří tisíc lidí. O život přišlo devatenáct lidí. Izrael uvedl, že pokud šetření prokáže, že je za útok na civilisty zodpovědný, omluví se, píše BBC....

ospravedlni sa... no to im tak pomoze... o par dni urobi zas to iste...

hej v tych reakciach je rozdiel.. napr ak si pozries ceske clanky a reakcie tak tie su vo vacsine pro izraelske...

erjona
31. júl 2014

@vevesh Konecne, zacina sa tlak na media, aby prestali s propagandou v DE,,, inak tento autor ma za rasizmus na krku Anzeige 😉

erjona
31. júl 2014

@dalal No tu hovoril hovorca OSN, co sa starali o utecencov,, vedeli o tom, 10 krat boli upozorneni a napriek tomu tam ten granat napalili, dalsi masaker bol na trhu, kde ludia prave nakupovali,,, neuveritelne,,, a teraz chcu co ako? Tvrdit, ze kde je OSN su ukryte hamasovske zbrane? Hovorili v spravach, ze uz neexistuje ziadne miesto, kde by sa mohli utecenci ukryt...

A ake ospravedlnenie? Sak zabili nevinnych? Pred sud ich treba postavit,,, a nie sa ospravedlnit,, to su komici, teda fakt!

erjona
31. júl 2014