Rada by som sa dozvedela niečo viac o tomto lekárovi, takže prosím skúsenosti, spokojnosť, prístup atd....ďakujem za príspevky
@aduskatt mne bol nesympatický tak ako aj jeho žena-obvodná lekárka čo som k nej chodila 😖
chodila som a chodím radšej piknovi
@marianka79 vdaka...ja som o Piknovi nepocula nic dobre od viacerych, ale to je asi vec vkusu....o ondraskovi zasa vobec nic🙂ondraska poznam osobne, ale nie ako lekara, tak sa zaujimam. Potrebujem totiz zmenit lekara, ktoreho som mala doteraz. V kazdom pripade ti dakujem za nazor🙂
Tak ja som sa k nemu zrovna nahlásila. Inak patrím piknovi.
Tak baby žiadne názory na Ondráška?
tak moj dojem bol pefektný.
Cytologiu som 1x v živote ani necítila a Dr. bol velmi jemný a pozitívny ohladom tehotenstva, myslím že mamičky velmi povzbudzuje a nedeptá ako to zvyknu niektorí.Velmi osobná a rodinná atmosfera sestra si s pacientkami tyká a vraví" naša Zuzanka" a podobne.
Ja chodím Mudr. Ondráškovi úž od 13.tich, kedy som na kupalisku zchytala dáku pliagu a bol jediný, ktorý mi pomohol. Spoločne s ním som si prešla aj tehotenstvo bez akýchkoľvek problémov. Keďže som nonstop na nete a bola som plná otázok a vždy mi ochotne povedal svoj názor. Jediné v čom som mala výhrady, bolo zariadenie ambulancie, ako starý tlakomer, stare sono ... Tento rok mame v pláne druhé baby a opäť sa mu chystám zveriť do rúk 🙂 🙂 🙂
zeby k nemu fakt ziadna nechodila?