ahojte baby, mate prosim vas niektora kontakt na urologa b. obsitnika? bola by som zan velmi vdacna. dakujem
no obsitnik je v iscare , neviem aky mate problem ale moja skusenost je taka ze draheho akurat tak vysetri a skonstatuje ze to je na umele a ze najlepsie je hned to poriesit v ISCAR. no my sme takto absolvovali jedno neuspoesne IVF, lebo nam urolog z CAR-u povedal ze je to trvaly a neliecitelny problem . Kedze IVF nevyslo rozhodol sa drahy zajst k nezavislemu urologovi a hla po 4 mesiacoh liecby nam vcera dokotrka blahozelal k 6 tyzdnu ak chces tak IP
fiiiha...to je uz druha reakcia /ta dalsia bola cez ip od inej babule/ a takisto negativna...hmmmm....blbe...cez iscare to riesit nechcem, chcela som skor zajst do nejakej inej /jeho/ ambulancie, pretoze chodim do ineho car-u.
ja neviem cim ta tak zaujal obsitnik, ale myslim ze na SK je mnoho lepsich urologv, ale to je vec nazoru
cigaretka a to bol urolog-androlog?odkial bol?ak mi mozes prosim ta poradit
ahojte neni som zena ale rad sa poucim mam problem urologickeho charakteru a chodil som tiez dr. obsitnikovi a nejako sa mi to uz nepaci mozete odporucit niekoho ineho dakujem
Adrik
Tiez neodporucam. Manzel s minimom spermii a dr.obsitnik nam robil spermiogram a vraj dva miliony a hned mrazili. Ivf v iscare. Vrchol bol,ked nam oznamili,ze sa nepodarilo nic rozmrazit a treba nam darcu - za poplatok 🙂. Podla mojho nazoru nas s tym mnozstvo spermii zavadzali. 5rokov pred ani dalsich 5 po tomto spermiograme nemal taky uzasny vysledok.
Spermiogram nerobim, ani nemrazim (v ISCARE to robi embryologicke laboratorium), IVF tiez nerobim, darcu taktiez nie – ani zadarmo, ani za poplatok 🙂
Androloga tiez nerobim, nakolko na povinnu staz na psychiatrii pre ziskanie atestacie v tomto specializacnom odbore som nikdy nemal casovu kapacitu a ani ambicie ju absolvovat...
Nenaplnene ocakavania z navstev inych ambulancii tiez nemam ambicie podporovat ani kompenzovat, na to mam kolegov prilis v ucte.
Vsetkym, ktori mali podobne ako horeuvedene nenaplnene ocakavania a ktorym sa zdaju podobne prispevky a fora prinosne, taktiez ODPORUCAM INU ambulanciu a dakujem aj vopred za ich vyber. Velmi mi to pomoze naplno sa dalej venovat zmysluplnej urologickej praxi v zmysle stale aktualnych odbornych odporucani a dalsej vedeckej cinnosti.
Dakujem. Obsitnik
nikto nic? ☹