Môže sa Jesť keď som tam našla muchu?asi od včera a celú noc v chladničke a teraz keď som ju prevarila pozerám mucha do frasa.
@mia16081996 veď to a deťom už vobec
Fuuuj, nejedz to ty a ani deti. Bohvie kde všade lietala v com sa sparala
Muchu vyber, polievku si prevarila, nemáš sa čoho báť
Nejedz takú radšej.
Prevarenim sa drviva vacsina virusov a bakterii zabije (99%). Takze, ak presla varom, tej polievke nic nie je, kludne ju mozes aj ty, aj deti jest (a je jedno, kde sedela-nesedela ta muchs pred smrtou😃). Ale ja hmyz nemusim- obracia sa mi zaludok len pri pomysleni, ze by som to mala-musela jest, takze ja by som ju nejedla....🫣🫣🫣🤮🤮
Predstav si všetky tie hovienka, smetiaky, hnile jedlo, zdochliny...no pomohla som? Tiež by som nejedla...
Ta polievka sa prevarala s muchou ci bez muchy?
Preboha zeny..nehystercite. Muchu vyber a polievku daj prevarit. Viete kolko much, cervov a inej havedi ste pojedli a ani neviete?
@stanulienkat keď o tom neviem je mi to jedno 🤷♀️...úmyselne asi nechutnosti nezjem
Ja by som si ani tu muchu asi nevšimla .... 😂 😂 😂
Je teplo je leto. Muchy lietajú všade. Prevar tú polievku na 10 minút. Asi by si odpadla keby si videla čo všetko možné lietajú a padajú do jedla v reštike vzadu v kuchyni.. Prešla by ti chuť do jedla dokonca života. Môj kamoš robí takto v kuchyni = v reštike nezje nič 😁🤷🏻♀️
@mia16081996 a ktore bakterie preziju prevarenie? Povedz nam
@ptvw kto ti káže jest muchu? Vieš koľko múch sedelo na ovocí, rožkoch, kolacoch v obchode?
A napríklad keď opekáme, to by sme len opekali a vyhadzovali, toľko múch nám tam posadá, či na pohár, na príbor, špekačky.
@stanulienkat to je pointa - nevieme.
Rozok si nalozim rukavicou, aj ked presiel mnohymi rukami, to viem.
Ale nebudem jeste bagetu alebo kolac, ktory predo mnou ochyta predavacka rukou, ktorou berie peniaze alebo sa sparala v nose 🤮
Pokial si ju prevarila,znicila si potencialne bakterie,ktore mohla prenasat. Ale ja som fajnova uz by som ju nezjedla. Nie preto,ze by som sa bala nakazy,no hnus z predstavy,ze sa tam mocila,by mi nedovolil dat lyzicu takej polievky k ustam. Ak s tym nemas problem,mozes ju zjest.
Pravidelne čítam sťažnosti, aká je na Slovensku chudoba... a tu väčšina ide zahodiť niekoľko porcií jedla pre jednu muchu. Máme sa ako prasce v žite... Hej, všetci vieme, že muchy sedia na výkaloch a nikto nechce mať fekálne baktérie v jedle. Ale riziko, že sa komukoľvek čokoľvek stane je v tomto prípade prakticky nulové. Normálne tú polievku zjedzte a ďakujte za to, akú hojnosť máte oproti väčšine sveta, alebo dokonca oproti vašim prastarým rodičom.
No viac masa budes mat....