Ahojte baby mrazite šampiňóny z konzervy ak ste ich neminuli všetky? Je to ôk? Alebo radšej nakúpiť čerstvé šampiňóny, nakrájať a namrazit?
@monikam22072017 urcite nemrazit nic z konzervy.
Ja mrazim cerstve hriby. Ocistim vodou, nakrajam na stvrtky, obarim teplou vodou a nabalim si do sackou. Ked idem z toho varit tak nerozmrazujem do predu. Je to vhodne hlavne k masu ale aj polievku z takych robim. Rady ako mrazit huby najdes na stranke nahuby.sk
Aj som zamrazila,a vsetko ok,ked som ich potom spotrebovala...hm
@monikam22072017 nemrazim, kupujem malé konzervy, ktoré spotrebujem. Čerstvé som kedysi zamrazila, ale oni zostanú potom take hnedé a vodnate, dala som ich už len do polievky. Takze radšej vždy čerstvé.