Mravce počas zimy v dome - skúsenosti

antonia008
29. jan 2015

Uz ma to strasne nebavi, mam male deti takze ziadnu chemiu nemozem, skusala som uz vselico a aj tak mame mravce v obyvacke kedze je to stary dom nie je betonova podlaha, podla mna idu odtial, kedze drevenu podlahu hned rozhryzu, mam male deti a u nich clovek nemoze zakazat, aby si davali pozor na omrvinky a na vodu z flasky hlavne ked je caj osladeny, staci kvapka a uz su mravce tu. Utieram podlahu aj 2x do dna savom aj octom, vysavam, uz som jak blazon a s nervami v koncoch co sa tyka cistoty podlahy. Stena z vonkajsej strany je dost mokra, takze mravce sa spaciruju aj popri stene, nepomaha ani krieda, ani sol, prasok do peciva, mam aj prasok proti mravcom rozsypany pod gumolitom a bojim sa dat volne k stene, kedze mam tu male dieta a on dava vsetko do ust.. Minuly rok nam zmyzli, ked zacalo byt vonku teplo. Dovtedy mame este zopar mesiacov a ja sa z tych hlupich mravcov zblaznim....

luna11
29. jan 2015

A su to tie hnede alebo klasicke vonkajsie cierne?

jaja1979
29. jan 2015

@antonia008 Mne pomohla na mravcov jedine cerstva pomleta zrnkova kava, ktoru som rozsypala pozdlz dveri a stien. Nic ine u nas nezabralo. Ani chemia.

antonia008
autor
29. jan 2015

@jaja1979 dakujem musim skusit, lebo znovu som objavila kopec...

ellca123
29. jan 2015

ja som zobrala deti von na prechadzku a manzel vystriekal rohy podlahy biolitom,zabralo na 1. raz
,vyvetralo sa raz dva