Ahoj mamicky, rada chodim s kocikom behat, kedze malicka uz je trosku vacsia a chcela by som pocuvat u behu hudbu. Avsak moj mobil je neustale vybity, takze by som chcela MP3 prehravac kam si nahrajem svoje oblubene pesnicky. Predava sa to este vobec? poradite mi nejaky jednoduchy?
Baby neuverite ale ja mam prehravac aj s hrami, takze ak sme s malou vonku a ona sa hra v piesku aspon si kratim chvile hudbou a hrami. Dokonca som si nahrala aj hovorene slovo-rozne prednasky alebo knihu. Takze MP3stale nevymreli 🙂
@anulienkalenka predava..ja man 8gb sony walkman a ma aj displej cize si v poho najdes pesnicku , ono je to uz vlastne mp4..ja od sony man uz treti, ale za cca 10r pricom prvyy sa aj okupal vo wc a prezil
jasné, že predáva 🙂 veď veľa ľudí si ich kupuje napríklad kvôli tomu, že chodia behať a telefóny sú už teraz skoro všetky také tehly to zbytočne zaťažuje a nie je to kde dať. keď pôjdeš do hociktorého elektra tak tam máš na výber kadejaké od výmyslu sveta, ešte si aj farbu môže vybrať :D taký nejaký jednoduchý ťa ani nevýde veľa teraz sa dá v pohode kúpiť aj za 20 €
Joj no kopec som videla takých v nayku minule keď sme tam boli. Budeš si mať z čoho vyberať a dajú sa zohnať aj za rozumnú cenu ako písala vondolina 🙂 Teraz sa už technológia posunula takže ich ceny klesajú aj vzhľadom na to, že teraz všetci väčšinou počúvajú hudbu cez telefón
Ahojky anulienkalenka ja mam tiez kupeny, takze sa stale predavaju a vyrabaju.. Ja mam 4 GB pamat a uplne mi to staci a nabijam tak raz za tyzden, super mi drzi baterka. Mám aj s diplejom kde sa mi ukazuje meno a interpret co mi zrovna hra..