Baby myslite si ze vinne musky mozu stipat? Mam po tele zopar stipancov, aj maly ma dve na tvaricke, spravili sa mu ked spal cez obed, a jedine co som doma objavila je zopar vinnych musiek...asi z jablcok co mame na stole..mozu to byt stipance od musiek?
môžu,ale nechcú 😀
Ano stipu...pritahuju ich urcite pachy, preto pozor hlavne na zadok 😝
Tak toto som presne riesila pred tyzdnom. Byvame v rodinnom dome nedaleko lesa. V jedno rano sa nam doma zacali mnozit vinne musky v takej miere, ze som nimi mala zamoreny doslova cely dom. V kuse som ich nahanala, striekla, no nic nepomahalo. V noci som sa zobudila na bolest zadku a noh. Neprehanam, ale doslova mi tie miesta horeli, mala som to cele cervene napuchnute, ako keby ma dostipal cely roj niecoho. Zlakla som sa, ze mame doma blchy, alebo nieco podobne. Na druhu noc sa to opat opakovalo, kedze spim na bruchu, opat zadna cast tela nenormalne dostipana. Muz ani syn, nic, len ja. Vyprala som na 60-tke paplony, vankuse, obliecky, pyzama, vydezinfikovala pre istotu zriedenym savom podlahu. Az neskor som sa dozvedela, ze hoci sa donedavna tvrdilo, ze vinne cize ovocne musky nestipu, nie je to pravda - stipu a riadne!!! Neviem, ci sa aj tieto male potvory za posledne roky nejako zmutovali, ale verte ze stipu. Su dokonca o cosi vacsie ako si ich pamatam a mnozia sa neuveritelne rychlo, nesadaju uz len na ovocie, ale na vsetko jedlo co im pride do cesty.
no, ja som tu cilatala témy aj o zahadnych stipancoch a ,,vykluli,, sa z toho plostice...
Ja si myslím ze asi nie