Ahojte,
neviem to lepšie opísať 🙈 😂
Chcela by som lepiť fotky do albumu, ale prvýkrát mám album, kde nie je nič medzi jednotlivými stránkami... Doteraz som používala buď klasický fotoalbum, kde sa fotky vkladajú do tých plastových kapsičiek, alebo som mala album na lepenie fotiek, ale medzi stránkami bol tenký papier, alebo mali strany fóliu, pod ktorú sa fotky umiestňovali. Preto rozmýšľam, či sa fotky nepoškodia/nepolepia keď budú len takto na sebe "otlačené"... Prípadne či je lepšie zvoliť napr matnú úpravu, alebo je to jedno.
Veľmi pekne ďakujem za rady! 🙂
@chcemradu je na scrapbook, vlastne všetky tieto sú len takéto, že hrube strany, ale nič medzi nimi. Asi je predpoklad, že dvojstrana bude 1-2fotky a inak odkazy, obrázky atd… preto rozmýšľam, čo ak bude viac fotiek…
Úplne mi sedi rozmerovo aj štýlovo a to som sa nahladala, kým som aspoň tento našla… tak budem asi skúšať ďalej 😣
@ketrint mama ma staré albumy ozaj cez 40 rokov a tam sa fotky len tak zasuvali do takých otvorov a nič fotkám nieje no fotky niesu lesklé a sú ciernobiele
Nám sa fotky polepili. Ak ho budeš odkaladat, že dlsi čas nebudeš Don pozerať, nastrihaj papier na pecenie pomedzi
@slavomira236 to je ale zasunuté v tom obale práve 🙂, mna zaujima ak je to úplne bez, proste “hola” fotka na “holú” fotku 😅
@slavomira236 aj ja mám tak albumy z detstva 40 rokov staré ale teda medzi tými fotkami je tenucky papier
@ketrint kúp kvalitnejší album