Mozu krestania na Bielu sobotu umyvat okna?
Môžeš robiť čo chceš 🙂 aj umývať okna
Ešte to odlož blíži sa saharsky prach.
@barcinka13 Si krestanka?
@dzulli1980 nejake krestanske predpisy?
pokojne aj zajtra.... netrafí ťa blesk,neboj
som kresťan, ale aby mi niekto “predpisoval” kedy môžem umývať okná …
Ja som vcera umyvala 🙂ale aj to len 2 ks .ostatne po sviatkoch
A som krestan.
@lonely66 zajtra cize v nedelu krestania urcite nepracuju, nevies odpovedat, chces byt len ustipacna, tak si to nechaj pre svoju rodinu
@letfenixa otrepane a stokrat zdielane
Ja umyjem po sviatkoch. Okna pockaju.
Kazdopdne sused dnes pili drevo takze aj okna mam zatvorene lebo ozaj od rana pocuvat cirkular tak uz mam dost.
#autor no praca ako praca
Vela krestanov pracuje aj cez sviatky,v nedelu. V nemocnici ziadne sviatky nemame🙂ved kto by sa staral o pacientov
Ale taku tu pracu doma nie.
Ustipacne komentare ta nemusia rozculovat.To je len ich ukazka ...
ešte radšej počkaj, ešte v pondelok bude asi saharský prach a dážď do utorka rána
Vieš čo, kašli na ne. Radšej choď k Boziemu hrobu, buď v tichosti, skús sa pozerať na tieto dni cez oči Panny Marie a uvedomis si podstatu. A ver, že o umytych oknách to vôbec nie je. Požehnané, radostné a pokojné sviatky prajem. 🤍
prave umyvame 🙂
@fineta ani o cukrovinkach a pecenych kolacoch to nie je.v podstate nemusime mat ziadne oslavy.
Ani sunky,ani klobasky,vajicka...
Ja ju ale chapem.
Ja napriklad, kym manzel nie je doma ,sa k nicomu nedostanem,zial.Rada si trosku upracem,ak sa da a pri malom sa vystriedame. Pijem akurat kavu a oddychujem po tom,co som umyla celu kupelku...
Pozri sa, ked nevies, tak to s tou vierou nie je az take vazne. Ak by to vazne bolo vedela by si ci mozes ci nie
😀😀😀😀
Nesmú sa. Inak Ťa Boh strestá a panna Mária skáre!
@veronka1996 ubohe
@zuzana76 opakujes sa
Neumývam dnes nič, len pozametám dlážku, uvarím zemiaky, vajíčka, šunku a klobásu. Pôjdem k Božiemu hrobu, stíšim sa.
Okná počkajú, aj tak budú´zase špinavé.
Si predstav ze ja zajtra pracujem aj dnes, akurát mam prestávku, zajtra budem aj prať, upratovať budem v pondelok lebo treba mi dat aj nové posteľné. A trafí ma? Nie
No tak ti poviem... uboha je aj tvoja komunikacia v tejto teme pani krestanka.
Povedane bolo vsetko. Ja,ak by som bola veriaca praktizujuca, tak by som dnes okna neumyvala, lebo to nie je podstatou V. Noci. A sice oznacujes obrazok,ktory ti tu dali za ubohy, ale je pravdivy. Tak nebud pokrytec....
ja len ze k akemu Boziemu hrobu to vsetky chodite?
Ktorá je tá viera, čo zakazuje umývanie okien? Prekonvertujeme sa...
V nedeľu kresťania nepracujú? To máš odkiaľ? Čiže zajtra žiadneho kresťana nenájdeš ani v nemocnici,na polícii, vo večierke, pohotovostnej lekárni a pod. Áno?
Kazdemu ako vyhovuje, nie je ziadny prepis alebo norma, co sa musi a co nemoze/moze. Ja som veriaca a v nedele niektore veci nerobim, ak nemusim /pranie, umyvanie okien a pod./. Nema to ale nic spolocne s vierou, proste nedela je pre mna den oddychu.
A prečo by nemohli?