Ahojte, viem hlupa otazka ,ale zaujima ma to 😁 ste niekto s manželom/partnerom tmavovlasí od prírody a máte blonďavé deti?
@marian86 moj mal tiež blond keď bol malicky asi do 3 rokov potom sa to zmenilo na hnedu a teraz v brade sem tam ryšavy chlp tak som zvedava čo sa nam narodi😁😍
U nas rovnako..obaja bruneti...starsi syn hrdzavy a mladsi bol do 3r cisty blondak...po par ostrihaniach sa jeho farba zmenila na spinavy blond az hnedu...manzel bol tiez blondak, ked bol dieta a navyse ma v rodine aj hrdzavych...
Áno, obaja s mužom sme tmavý a deti (3ks) nám šli postupne "do bleda" s tým, že najmenšia je uplne blond....takze pri blbych poznámkach typu-"je naozaj vaša?" odpovedám - "Jasne, len nám došiel toner..." 😀 samozrejme v oboch rodinách mame aj blondakov,takze gény sú....
Moji rodicia 😊 3 deti a blond plave
ja mam zelene oci a hnede vlasy. muz ma sede oci a hnede vlasy. deti su:
blond a zelene oci
blond a nebesky modre oci
spinavy blond a tmavohnede az cierne oci
spinavy blond a tmavomodre oci
takze hocijake kombinacie su mozne 🙂
no ja. Otec tmavý čiernovlasý a mamina mala vlasy tmavé hnedé...Ja úplný blond. mamina najst. sestra mala presne také isté vlasy ako ja...veľa ľudí si myslelo že som dcéra mojej maminej sestry...Takže asi gény...až na vlasy mám črty otcove...
a vlasy neviem 🙂
My sme obaja hnedovlasy, obe deti sa nám narodili s čiernymi dlhými vlasmi, potom vypadali a boli z nich blondaci, syn bol úplne bledý, dcéra už má tiež bledo hnedé vlasy
My mame obaja tmave vlasy, chlap ma bradu trochu do rysava. Oci skor hnede a obaja synovia maju modre oci a jeden ma blond vlasy, jeden tmave 😀
My s muzovom sme hnedovlasy aj starší syn je. A dcéra ta je asi po postarovi. Modré oči a vlasy jej idú do ryšavá 🙈
@natalisa toto je taka pic, ze az. Ono nezalezi len na farbe oci/vlasov rodicov. Geny sa mou pomiesat ak niekolko generacii spät. Ja mam napr. rodicov oboch modrookych, brat ma modre ici, ocova cela rodina (rodicia aj surodenci) maju modre oci a ja mam hnedozelenomodre. Taky vselijaky mix. Moja starka (mamina mama) mala hiede oci. Starky (mamin otec) modre. Mama ma modre a jej brat hnede. Ja mam jedina mix vsetkeho.
U naj to je tiez take vselijake. Moj otec tmave az cierne vlasy, mama blondyna (v puberte jej stmavli na gastanovu), brat blondacik (tiez v puberte zacali vlasy tmavnut), ja od narodenia "cierna". Moj muz blondak ako dieta (vlasy mu stmavli na spinavy blond), z piatich nasich deti ma len najstarsi hnede vlasy, ostatne vsetky deti su blondaci a modre oci. Priroda si to pomiesa ako chce. Tam nic sama nevymyslis.
My máme úplne biele dieťa. Jeho otec má hnedé vlasy, ja tiež. Ale v detstve sme boli obaja blondaci
Ja mam zase znamu čo ma dieťa s černochom a mala je biela ako stena ale črty tvare ma černošske plosky nos velke pery a vlasy ryšave😁
Tam je velka pravdepodobnost, ze dievca bude mat mixnute deti, aj keby ich mala mat s belochom.
@yanni presne to iste som si hovorila aj ja pri tom obrazku. Staci si spomenut na biologiu zo strednej. Za to, ze ma niekto "vysledne" modre oci, neznamena, ze vsetci jeho predkovia mali vzdy len modre oci a teda aktualne predispozicie moze mat rozne, nenesie 100% modre v sebe. Nejde o farbu "aktualneho" - sucasneho cloveka, omg. Debilny obrazok fakt
Teda tym chcem povedat, ze presne, treba pozerat aj na x generacii dozadu.
Často sa stáva, že deti sa viac ako na rodičov podobajú na starých rodičov, napr. aj mala Charlotta sa celkom ponáša na starú anglicku kráľovnú.
Moj brat je tak, jediny blondak v rodine siroko daleko. Mama mala cierne vlasy a oco hnede vlasy, ja mam tmavo hnede a brat je blondak 🙂 aj jeho dcera.
My s manzelom mame obaja tmave vlasy,on hnede oci a ja zelene a narodil sa nam modrooky blondacik 😊
Ma vlasky uplne biele ako sved 🤣 zatial ma len 8 mesiacov,tak uvidime,ci sa mu farba postupom casu zmeni.
my máme s mužom obaja tmavé vlasy a hnedé oči, najstarší syn má tmavé vlasy a hnedé oči, stredný svetlohnedé vlasy a zelené oči a najmladší blond vlasy a modré oči, proste každý je originál 😉
Ja mam bledo hnede (svoje 🙂 ) vlasy a hnede oci, muz hnede vlasy a oci zelene
Jakub - blond vlasy, modre oci
Šimon - hnede vlasy, hnede oci
My sme obaja tmavo okí, tmavohnedé až čierne vlasy a dieťa? má blond vlasy a modré oči 🤣👶😉
Áno....po starej mame.....blond vlasky zdedene
Ja som blondave dieta tmavovlasych rodicov 🙂
Môj muž bol do 3 rokov blond ak a potom mal tmavšie vlasy teraz čierne a najstarší syn do 4 rokov úplný blondak a teraz tmavohnedé vlasy a dcéra zasa ma hnedé oči ja mam zelené muž modré ale jeho mama ma hnedé
Ano dcerka je od nar. blondinka.. teraz ma 4r. a zacinaju jej vlasky ist do hneda. Ale zas ked muz bol maly tiez mal blond vlasy, teraz ma hnede 😀