ahojte baby vie niekto prosim vas ako je to v potravinach v Tescu pustaju aj nezaockovanych ci ako to je
@brumbrumbrum dakujem
Neviem ako teraz, ale naposledy čo som bola v Tesco supermarket ( to veľké Tesco normálne) tak nepýtali. Bolo to v PP ale ešte v Piatok. Je možné že sa to už zmenilo. Ale myslíš Tesco ako ten supermarket alebo tie mensie tecsa čo sú potraviny vpodstate? ( neviem ako to správne vyjadrit) 😉
@brumbrumbrum a nahodou neviete ako je to na klokocine s obchodami ako je kik a ine aj tam pustaju len zaockovanych lebo v Lidli a v Kauflande to nevyzaduju
@simona139469 Ja som bola v malom Tescu v Nitre (Prior) ale ma tam nepustili pytali ockovaci preukaz
V CA dnes nepustaju
@ali200 prečo ťa Tesco nepustilo? Však sú to esencionalny obchod. Či mýlim sa?
@ali200 fuuuuu neviem, ale dakde som čítala na FB diskusiu,že do tých obchodov sa vchádza z ulice, že to nie je v nákupnom centre 😅 tak by tam mali pustiť, fakt neviem, ale zajtra ráno chcem ísť skúsiť
@martina1201 ale je v NC.
Do esenciálnych obchodov v NC púšťajú, iba ak sú otvorené len tieto esenciálne.
Ak sú otvorené aj iné, tak iba očkovaní a prekonaní
@martina1201 nepustia preskocilo im totalne
@martina1201 tiez byma zaujimalo. Ako predavaju tam.aj iny tovar, mozno preto. Ale uprimne povedane hneva ma to, lebo to su potraviny co mam poruke, dalsie mam celkom daleko od ruky.
@evica17 iný tovar predávajú aj Kaufland a Lidl a nemajú problémy s OP systémom.
@brumbrumbrum ale Tesco nie je OC. Je to hypermarket a a to že sú tam aj iné menšie obchodíky tak nech si to oni odsleduju, ale nie že veľké Tesco pusti len OP. Mne je najbližšie k nám Tesco. Na druhej strane druhý najbližší obchod máme Billu ale v OC takže tam nepúšťajú, to chápem. Ale že prečo ani Tesco to nechápem.....aj v Kauflande sú malé obchodíky a tam normálne púšťajú všetkých.....
@martina1201 Tescá v NR sa obe nachádzajú v NC.
Jedno je v Galérii pri kruháči a druhé je v Priore pri Mlynoch.
Tak isto nepúšťajú ani do Billy do Mlynov,len na Klokocinu.
Lebo teda Mlyny sú nakupne Centro 😅
Kaufland je samostna budova s pár obchodníkmi.
Ale Tesco už je žiaľ v NC 🤷🙃🙈
@martina1201 neviem, zatial som nebola v ziadnom obchode, neviem ako to funguje inde
@brumbrumbrum aha tak to je potom iné. U nás nie je v OC. Našťastie.
Ja som dnes bola v dvoch Tescach a vsade pustaju. Je to esencialny obbchod, funguje v zaklade
@ali200 tesco neviem ale viem že som bola minule v Kik a nepýtali ale mali opaskovany tovar lebo vraj sú v režime zaklad... Ak by chceli predávať aj iné ako oblečko tak by museli prejsť na OP... A vraj každý obchod si zvolí vlastne ako to bude mať...ak OP tak predávajú všetko ak základ tak len veci čo spadajú pod základ... Tak mi predavačka vravela som sa pýtala... Ale kto vie ako bude ďalej ide lockdown tak bude sranda...
@ali200 v NR nie