Môžu ísť Apple watch do vody?

tajfa
28. aug 2024

Dobry den, mam apple watch 8 a nie som si ista ci mozu ist do vody. Mate prosim skusenost s tym, ze chodite plavat a prezili to? 😀 vdaka

petamich
28. aug 2024

Morsku vodu neprezili (2x) napriek vodnemu rezimu, bezny bazen ano 🙂

emka44
28. aug 2024

@tajfa prežili mi morskú vodu, slanú vodu v bazéne a hodinové tréningy a aj bežné sprchovanie, odkladáme ich len na noc 🌺, sú úžasné, je to láska 😘

dadis
28. aug 2024

@petamich To vazne? 😳 Ja mam garminy a nedavam ich dole ani v bazene, rieke ani v mori. Ved su tam aj vodne sporty, ktore ti trackuju. Prave dcere pozeram Apple watchhky ako darcek a si ma normalne touto info sokovala..

mmonika
28. aug 2024

@tajfa jasne prežili more, bazen dokonca aj hodinovu vanu.. už ich ani nedavam dole z ruky ..

petamich
28. aug 2024

@dadis Garmin mam aj ja tie ziadny problem, Apple watch sa mi pokazili aj minuly rok na dovolenke pri mori aj tento rok (oba razy mi ich nastastie vyreklamovali a prvykrat vymenili, teraz vratili peniaze), po tejto skusenosti (opakovanej) ja uz veru s nimi do mora nejdem 🙂 ale mozno som len mala smolu, inak ich ani ja nedavam dolu, cize vana/sprcha/bazen v pohode ale k moru uz budem asi brat len Garmin 😅