Dobrý večer.Chcela by som sa Vás opýtať či niekto poznáte Pána Ľuboša Kosinku? Prišiel mi dnes e-mail z GLS že mi budú zajtra od neho doručovať balík.. Lenže nič som neobjednavala a ani neviem kto to je.Myslite že to môže byť nejaký podvod?
@martinmmartin No doručovacie číslo tam je.Prave že tam nieje nič na odkliknut..
tak ak to nie je na dobierku 🤷♀️ podla googla ma tento pan nejaky velky eshop v CR
Určite si nič neobjednala? Mňa niekedy tiež prekvapí, ak je na balíku namiesto názvu eshopu nejaké meno.....
@petamich Áno to som už zistila že by mal mať nejaký veľký eshop.Ale ja som si nič neobjednavala...
@miggy Nie vôbec nič.
A je to balík na dobierku?
@miggy Áno je.
Ja by som hneď ráno zavolala do toho eshopu, že si nie si vedomá objednávky. A samozrejme, keď ti príde sms/email, tak volaj aj kurierovi, že to nepreberies, aby nechodil zbytočne na adresu.
@miggy Áno to mám aj v pláne keď mi príde od kuriéra sms.Nech nechodí zbytočne.
Koľko je dobierka? Teraz ide podvod že dobierka je okolo 60 € a v balíku sú legíny za 5€ . Akurát včera som to čítala
Ono sa kludne mohlo stat, ze poslali mail na nespravnu adresu. Tiez sa mi to stalo, sice to bolo tel.cislo, ale tiez som dostala spravu ze mi budu dorucovat balik. Nic som necakala, takze som volala kurierovi. Zistili sme ze to bol omyl
@angel993 Je to 52,32€
ak si nie si vedoma, ze si nieco objednala, tak nepreber, pripadne rano tam zavolat a skusit zistit
@petamich Určite som nič neobjednavala.Ten e-shop som ešte ani nevidela.
To je jasný podvod, skúšajú kde sa len dá.
No ved keď si si nič neobjednala tak to jednoducho nepreber. Nerozumiem kde je problém. Áno podvodníci to budú stále skúšať...netreba sa nechať obabrat
Daj potom vedieť ako to dopadlo
Keď si nič neobjednávala tak jednoducho nepreber.
Co chcu v tom maily? Mas na nieco kliknut? Je tam dorucovacie cislo? Ak hej tak chod nezavisle od mailu no gls stranku a daj si tam zasielku vyhladat, aspon vies odkial ide