Môžme byť spolu?

martu33
6. okt 2017

Ahojte žienky potrebujem poradiť informovať sa. Moja mamina má bratranca a so synom toho bratranca si ja velmi dobre rozumiem stretavame sa je nám fajn ked sme spolu no neviem či môžme byť spolu. Či sme blizká rodina alebo nie.? Som z toho zmätená.

janinah
6. okt 2017

Ste tak blízka rodina,že vaše deti nemusia byť preto zdravé.

lebo5
6. okt 2017

ano ste rodina

martu33
autor
6. okt 2017

A v akom pribuzenskom vztahu sme??

janinah
6. okt 2017

ste bratranec a sesternica z ďalšieho /tuším druhého/ pokolenia,ste pokrvní príbuzní

pasikavamacka
6. okt 2017

bratranec a sesternica z druheho kolena. poznam aj takych manzelov. nie je to zakazane, ani incest.

deti95060810
6. okt 2017

môžu sa zobrať dokonca aj v kostole....je to už vzdialená rodina. Je to povolené....

miriam11
6. okt 2017

@martu33 je to blizka rodina, ber ho ako brata a v zaujme zdravia pripadnych deti zabudni na vas vztah ako muz a zena. Je to tusim tvoj bratranec z 2.kolena.

mihula
6. okt 2017

kolko takých"príbuzných"sa vobec nepozna a je to ok

marion09
6. okt 2017

ked chcete mat postihnute deti tak kludne sa stretavajte dalej.....

mihula
6. okt 2017

@marion09 ale prosim ta,kolko ludi nie je v "ziadnom"pribuzenskom vzhatu a maju postuhnute deti

ukulela
6. okt 2017

nie je to incest ani nelegalne. je na tebe, ako sa s tym vysporiadas. myslim, ze problem by mohli vnimat viac vasi rodicia. ak mate v rodine vyskyt nejakych genetickych chorob,zvaz ten vztah. inac ti nic nebrani ...

deti95060810
6. okt 2017

@marion09 nestraš slečnu....😉

martu33
autor
6. okt 2017

Ďakujem Vám za rady. Zatial sme kamarati stretavame sa občas kedže sme daleko zatial od seba. Pišeme si. Sme si podobný. No moja mamka ta je proti tomu zatial.

katusikkk
7. okt 2017

@martu33
Lebo Tvoja mamka ma rozum.Bud ako mamka 🙏

tana85
7. okt 2017

ja neviem, mne to pride cudne. moja mama ma s dcerou svojej sesternice dobry vztah a aj zvysok rodiny ju vnimame ako blizku rodinu (aj s jej detmi a muzom), takze pre mna nemyslitelne. a najma ak aj rodina je proti. ved je tolko ludi na svete, z ktorych si mozes vybrat. ak ale by sa to dostalo dalej, tak existuju geneticke vysetrenia kde by vam povedali ci nieco hrozi

miriam11
7. okt 2017

@martu33 je to velmi, velmi cudne. Pocuvaj svoju mamku, ma pravdu.

shia
7. okt 2017

mam takych kamaratov, ktori su presne takto, ktori to ani netusili (nidy v zivote sa predtym nestretli), az ked ich vztah uz "zvaznel" to zistili 🙂, ale su zobrati, maju dve zdrave deticky, takze tak 🙂

erikavesela
8. okt 2017

Preboha....nepocuvaj tie zenske neprajne a hlavne nevzdelane....nie ste blizka rodina, ste vzdialena rodina, takyto vztah je legalny, nie je to incest....ja teda bratrancov mojich rodicov nepoznam ani nahodou a uz vobec nie ich deti...keby som niekoho takeho stretla, ani neviem, ze sme rodina...takze si chod za svojim stastim😉...vela stastia....

erikavesela
8. okt 2017

No....vyraz nevdelane asi nebol na mieste....zadubene je spravnejsie😉....drz sa a mame to racionalne vysvetli...😉