Ahojte žienky potrebujem poradiť informovať sa. Moja mamina má bratranca a so synom toho bratranca si ja velmi dobre rozumiem stretavame sa je nám fajn ked sme spolu no neviem či môžme byť spolu. Či sme blizká rodina alebo nie.? Som z toho zmätená.
ano ste rodina
A v akom pribuzenskom vztahu sme??
ste bratranec a sesternica z ďalšieho /tuším druhého/ pokolenia,ste pokrvní príbuzní
bratranec a sesternica z druheho kolena. poznam aj takych manzelov. nie je to zakazane, ani incest.
môžu sa zobrať dokonca aj v kostole....je to už vzdialená rodina. Je to povolené....
kolko takých"príbuzných"sa vobec nepozna a je to ok
ked chcete mat postihnute deti tak kludne sa stretavajte dalej.....
nie je to incest ani nelegalne. je na tebe, ako sa s tym vysporiadas. myslim, ze problem by mohli vnimat viac vasi rodicia. ak mate v rodine vyskyt nejakych genetickych chorob,zvaz ten vztah. inac ti nic nebrani ...
@marion09 nestraš slečnu....😉
Ďakujem Vám za rady. Zatial sme kamarati stretavame sa občas kedže sme daleko zatial od seba. Pišeme si. Sme si podobný. No moja mamka ta je proti tomu zatial.
ja neviem, mne to pride cudne. moja mama ma s dcerou svojej sesternice dobry vztah a aj zvysok rodiny ju vnimame ako blizku rodinu (aj s jej detmi a muzom), takze pre mna nemyslitelne. a najma ak aj rodina je proti. ved je tolko ludi na svete, z ktorych si mozes vybrat. ak ale by sa to dostalo dalej, tak existuju geneticke vysetrenia kde by vam povedali ci nieco hrozi
mam takych kamaratov, ktori su presne takto, ktori to ani netusili (nidy v zivote sa predtym nestretli), az ked ich vztah uz "zvaznel" to zistili 🙂, ale su zobrati, maju dve zdrave deticky, takze tak 🙂
Preboha....nepocuvaj tie zenske neprajne a hlavne nevzdelane....nie ste blizka rodina, ste vzdialena rodina, takyto vztah je legalny, nie je to incest....ja teda bratrancov mojich rodicov nepoznam ani nahodou a uz vobec nie ich deti...keby som niekoho takeho stretla, ani neviem, ze sme rodina...takze si chod za svojim stastim😉...vela stastia....
No....vyraz nevdelane asi nebol na mieste....zadubene je spravnejsie😉....drz sa a mame to racionalne vysvetli...😉
Ste tak blízka rodina,že vaše deti nemusia byť preto zdravé.