Môžeme reklamovať doučovanie?

lauritta0407
20. dec 2023

Dcera ma problem s rozpravanim v AJ. Netlacime na nu s perfektnou AJ, kedze zijeme prvy rok v DE a ma co robit s nemcinou…
Zohnali sme jej doucovanie na konverzaciu, najskor sa to javilo v poriadku, ale potom pani ucitelka ukazala pravu tvar. Drza, arogantna neustale rype do mojej dcery ze ci jej take chyby ukazali kamarati z nemecka, alebo ked sa pomyli tak sa jej pyta ci to ju v tom uzasnom nemecku takto naucili. A smeje sa jej. Skace jej do reci, nenecha ju dopovedat suvisle vety, hocikedy ju zastavi a pyta sa ako by to spravne napisala, a potom ju znervoznuje nech pokracuje tam kde prestala
Nemyslim si ze moje dieta je svate a vie vsetko, ale takymto sposobom sa jej ta anglictina znechucuje viac a viac, doucovania uz nechce.
Pritom ked mala doucka z nemciny tak sa na hodiny tesila a sama sa pytala ci nemoze mat viac hodin..
Zaplatili sme jej 15 hodin dopredu. (300€) A chceli by sme zvysne hodiny zrusit a vratit peniaze. Je to vobec mozne ???
Ucitelka povedala ze nie 🙂))

veklipo
20. dec 2023

1. Ak nemate zmluvu, nemáš šancu.
2. Reakcia učiteľky svedčí o jej “kvalite”.
Môžeš ju ale postrašiť, ze zverejníš negatívny feedback.
Skusenost ale zverejní určite. Žiaľ na tvojej smole sa poučia ini.

danielahamar
20. dec 2023

ak nemáš zmluvu, tak asi nič
ale, skrz doučovania na môjho stredného raz povedala jedna učiteľka, že z toho dieťaťa nič nebude, čo sa týka AJ a vieš čo? Angličtinu v 17r. ovláda na C1. Takže ak môžeš zmena vyučujuceho by bola vhodná. Môj vtedy v tom čase a normálne cukol a odmietal ísť kdekoľvek inde, mal vtedy tuším 6r. Takže hlavu hore a držím palce

lily09
20. dec 2023

@lauritta0407 nuz, platit taku velku sumu dopredu..a mali ste k tomu aspon nejaku zmluvu? Ste tam cez nejaku instituciu ci len tak osobne? Ucitelka ma otras pristup, ocividne uboho zavidi ked podrypuje a este k tomu studentku..vydupte si to vratenie, drzim palce

kornelies
21. dec 2023

@lauritta0407 30E za hodinu sa platia firemne kurzy. ViP 1 za tuto sumu je maximalne prehnana. Pisem SS

lauritta0407
autor
21. dec 2023

Nasli sme sa cez internet, bohuzial zmluvu nemam ani nic. Dnes rano mi ale pisala ze mi posle peniaze naspat. Tak uvidime.