Môžem zrušiť anglický bankový účet zo Slovenska?

palomablanca
10. júl 2013

žili sme s priateľom rok v Anglicku kde sme mali obidvaja otvorené účty v banke Lloyds. keď sme sa vrátili domov, tak sa nám zdalo byť výhodné nezrušiť ich, neplatíme žiadne poplatky-tak nám to povedali, tak sme ich nezrušili, čo keby...lenže je už tomu asi sedem rokov, stále nám chodia listy, výpisy už menej a karty sme k tomu tiež dávno nedostali. chceli by sme ich zrušiť, no nechceme kvôli tomu vycestovať a na webovej stránke neudávajú žiadny mailový kontakt, že by sme sa cez to informovali. neviete poradiť, pomôcť? možno máte niektorá cestu niekedy okolo tej banky (myslím vás, čo žijete v uk) že by ste sa mi na to opýtali? bola by som veľmi vďačná.

cicamica1980
11. júl 2013
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ak je toto ta banka
http://www.lloydstsb.com/
tak maju tam kontakt
0845 3000 000

v banke, kde pracujem ja /na slovensku/ musi by kazda zmluva /ziadost podpisana osobne - dovod je ten, ze kontrolujem totoznost osoby - musi sa mi niecim preukazat - OP, pas. ked sa osoba nemoze dostavit, tak to moze vybavit pisomne, ale podpis musi byt overeny notarom. myslim, ze velmi podobne to bude tam.

ykul
4. okt 2013

Ahoj, môžem sa opýtať, ako Ti to dopadlo ?

adri266
4. okt 2013

ja som mala ucet v HSBC, chcel asom ho zrusit, volala som tam, oni mi poslali papiere na vyplnenie. Poslala som naspat, peniazky previedli na iny ucet a tento sa zrusil.