žili sme s priateľom rok v Anglicku kde sme mali obidvaja otvorené účty v banke Lloyds. keď sme sa vrátili domov, tak sa nám zdalo byť výhodné nezrušiť ich, neplatíme žiadne poplatky-tak nám to povedali, tak sme ich nezrušili, čo keby...lenže je už tomu asi sedem rokov, stále nám chodia listy, výpisy už menej a karty sme k tomu tiež dávno nedostali. chceli by sme ich zrušiť, no nechceme kvôli tomu vycestovať a na webovej stránke neudávajú žiadny mailový kontakt, že by sme sa cez to informovali. neviete poradiť, pomôcť? možno máte niektorá cestu niekedy okolo tej banky (myslím vás, čo žijete v uk) že by ste sa mi na to opýtali? bola by som veľmi vďačná.
Ahoj, môžem sa opýtať, ako Ti to dopadlo ?
ja som mala ucet v HSBC, chcel asom ho zrusit, volala som tam, oni mi poslali papiere na vyplnenie. Poslala som naspat, peniazky previedli na iny ucet a tento sa zrusil.
ak je toto ta banka
http://www.lloydstsb.com/
tak maju tam kontakt
0845 3000 000
v banke, kde pracujem ja /na slovensku/ musi by kazda zmluva /ziadost podpisana osobne - dovod je ten, ze kontrolujem totoznost osoby - musi sa mi niecim preukazat - OP, pas. ked sa osoba nemoze dostavit, tak to moze vybavit pisomne, ale podpis musi byt overeny notarom. myslim, ze velmi podobne to bude tam.