Kupila som omylom 2 Nutrilon mlieka na predajni, nie eshop. Mozem tovar vratit s blokom?
Ja som raz chcela vratit Babylove mlieko a nechceli mi ho zobrat, ze mlieka neberu, ale volala som na zakaznicku linku a tam povedali, ze by mi ho mali zobrat ked nie je otvorene, tak som sa s nimi vyhadala a zobrali ho 😁😁
Co viem neberú, treba ist tam osobne a skúsiť
@adka3321 to sa ešte aj chváliš , že sa hádaš s predavačkou za svoju “blbosť “ . Ani ta na info linke nemusela mat 100 % pravdu , len si sa chytila niečoho čo ti vyhovuje .
Pre autorku - Nie , nevidím dôvod aby ti to zobrali späť, keďže si to kúpila v kamennej predajni a zvlášť mlieko
Ahoj, my sme 2 krat vracali - ani raz nebol problem. nebolo to sice mlieko ale ak mas blocek nemal by byt problem. urcite vyskusaj.
Za mňa by ho nemali vziať, práve preto, že je to mlieko
Akože 2 kusy? A druhe neminiete? Ved to ma dlhú trvanlivosť...
nemaju ziadnu povinnost brat akykolvek tovar v kamennej predajni. Je to len na ochote. ja osobne by som si to ako majitel nezobrala na triko, ze taketo veic ako mlieko vezmem naspat.. neviem. nedalo by mi to. Neminies dve?
@stellarstar ale berú, kúpila som flašu, myslela že je termo, ale nebola a bez problémov vrátili peniaze a dokonca som bola aj na inej predajni.
A autorka, kupovala som minulý týždeň Bebu a ešte som sa konkrétne pýtala na to, že keď nebude dobrá, či ju môžem vrátiť, povedala, že samozrejme, pokiaľ bude obal neporušeny
nemaju povinnost ho vziat naspat.
odstupenie a vratenie tovaru v lehote 14 dni sa tyka len tovarov kupenych cez internet, na kamenne predajne a osobny nakup sa to nevztahuje (a to neplati len pre dm ale vseobecne).
neminies ho? takyto typ tovaru podla mna nevezmu uz vobec. ide o jedlo, dmka uz vlastne neruci za jeho stav. ak je naozaj neposkodeny obal, no teoreticky, ale bude to zavisiet len na ochote danej predavacky
@skeblicka777 nemôžeš porovnávať fľašu s potravinou / um
Baby a prečo by nemali zobrať neotvorené mlieko ? Nejak mi nedopína.
Čo sa týka vrátenia, ja som vracala plienky, zobrali sme omylom zlú veľkosť, nebol problém. Vrátili mi peniaze a hneď som kúpila za ne správnu veľkosť.
Ale ak nezoberú, napíš do nejakej mamičkovskej stránky tvojho mesta. Baby tam často pridávajú, aj deťom nesadne mlieko, ak kúpili zle, ak už majú iné,... Dajú o pár eur lacnejšie a hneď nejaká mamička zoberie.
@vkatush stačí zle skladovanie a pokazí sa napr. Vieš koľko žien otvára šampón ci sprcháč aby ovoňali? A tým skracujú dátum záruky
@stellarstar no ale veď keď nie je otvorené to mlieko? Ako môže zle skladovať umelé mlieko? (Naozaj neviem).
Ale čo sa týka tých otvorených kozmetických vecí, to chápem. Preto zväčša beriem zo stredu police 😁
@vkatush nikdy nevieš, zmena prostredia napr mínus stupne alebo príliš vysoké stupne, vlhkosť....
Mne zobrali neotvorené s bločkom 🙂 a ani som sa nemusela hadat. Asi ako kde 🤷🏻♀️
Ja som objednala 6ks Beba mlieka no len kým prišli tak som malej musela zmeniť mlieko lebo ju zapekalo a úplne v pohode mi všetky na predajni zobrali a vrátili peniaze
@stellarstar píšem, že potom som sa pýtala predavačky na bebu mlieko a povedala, že s blokom a neporušenym obalom bez problémov viem vrátiť
@vkatush lebo dmka uz nezodpoveda, v akych podmienkach sa balenie nachadzalo mimo obchod, napr. v lete v horucavach ho nechas v aute pol dna (priklad), alebo ti pri nakladani tovaru do auta, manipulacii,.. spadne, nejaka prasklina, hocico,.. proste obchod uz neruci za to, ako bolo s tovarom manipulovane, v akom je stave a nevezme si na zodpovednost vziat ho spat na opatovny predaj.
ale zavisi to samozrejme od toho, na koho clovek natrafi - ale povinnost vziat tovar naspat kamenny obchod nema (internet. predaj sa vratit/reklamovat da)
Podľa mňa, vymenia za niečo.