Ahojte chcem sa spytat kupila som v lekarni lieky a chcela by som ich vratit da sa to??chcela by som naspat peniaze za odpovede dakujem...
Nie. Lekaren nie je obchod
pokial mas blocek a neboli na predpis tak sa to da, ak ti vyjdu v ustrety....
lieky sa nedaju vratit....teda nemali by sa 🙂
U nas ano,pokial:maš blocik
a flasticka,nadobka,blister neboli vobec otvorene pouzite
su v povodnom a neposkodenom baleni
dalsia vec kazda lekaren ma svoje niektore nemaju problem niektore ano..
Pracujem v lekarni ( nie na Sk) za mna v ziadnom pripade nie, kedze neviem ako boli skladovane, ci boli dodrzane skladovacie podmienky. Zobrala by som len na likvidaciu bez vratenia penazi
teoreticky by mohli. Len je to protizákonné, a predajca riskuje toho veľmi veľa. Napr. že si agent-provokatér a za dverami čaká ŠUKL.
a @0604katka, ty ešte daj kontakt na konkrétnu lekáreň v okoli Sp. Hanušoviec... Nech môžu čakať kontrolu.
Nie nemozu ich vziat spať a dať ti peniaze. Jedine bezplatne ako odpad. Ak to niekde robia tak porusujú zákon. Jedine si viem predstavit v prípade a to sa mi aj reálne stalo ze mi predali lieky po expiracii /dokonca na reccept/ a zistila som to este v ten den tak som sa vratila a dali mi nové.
Môžem ja kašľať na originálnu fľaštičku, keď niekomu 3 dni stála v aute vykurenom na 85 stupňov. A teraz si predstavte, že toto niekto vrátil nazad do lekárne, vy si to po mesiaci kúpite a takýto fajnovy liecik pchate do svojho chorého dieťaťa....
Mne je z tej predstavy blivno a magistra, ktorá toto aspoň teoreticky pripusti, by mala ísť blokovať rožky do tesca.
nie.....