Môžem veriť stránke Amazon?

onestar
21. júl 2014

Cawte zeny,prosim Vas mozem verit kabelkam zo stranky amazon.co.uk ?nie su to fejky?

ichbinich
21. júl 2014

Ak to predava priamo amazon (vzdy je uvedeny predajca), tak je to original. Amazon je najvacsi online obchod, pochybujem, ze by vedome predavali fakes.
Ceny su casto nizke preto, lebo objednavaju velke mnozstva, alebo repdavaju predchadzajuce kolekcie.
Ja som sice kabelky neobjednavala, ale s tovarom z amazon.de a co.uk som este nikdy problem nemala.

mirka0703
21. júl 2014

myslim ze ano..ja dost casto objednavam z amazonu...a nemyslim ze by si dovolili predavat fejky...

k_a_j_k_a
21. júl 2014

Neviem ako s kabelkami, ale my mame z amazonu toho dost a sme spokojni, hlavne elektroniku - kindle, gopro kameru, nahradne baterky do takej tej lietajucej srandy a kopec inych veci. dokonca ja mam odtial aj pesar 🙂
Takze u nas spokojnost 🙂

yanni
21. júl 2014

my tiez objednavame vela z amazonu. Amazon.de a aj amazon.com. UK este nie, ale je to jedna firma. A nemyslim si, ze by si dovolili nejake faky. Sice kabelky som neobjednavala, ale inak vsetko mozne a doteraz bolo vsetko original. A to tam objednavam uz veeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi dlho.

sim87
21. júl 2014

Tiez zvykneme objednavat z Amazonu vela, aj tym ze byvame v UK a casto mame tovar uz na druhy den doma 🙂 K jednotlivym produktom by som povedala ze zalezi ci to predava priamo Amazon alebo niekto iny cez nich. Pre lepsiu ilustraciu pripajam fotky.

Pri Kenwood FPP225 Food Processor - Silver mozes vidiet, ze je tam 'dispatched and sold by Amazon.'
Pri Kenwood FP980 Multi Pro... je ze je to 'dispatched from and sold by Kenco Spares.'

Kupovat priamo od Amazonu by som sa nebala, ak by aj bol nejaky problem s vyrobkom tak by to malo byt ok na reklamaciu, aj ked s nou este nemam skusenosti. S inymi predajcami by som bola opatrnejsia kedze za to asi Amazon neruci (alebo aspon nie v takej miere ako za svoje veci).

tomaskuna
21. júl 2014

Pokiaľ to predáva priamo Amazon, tak sa nemáš čoho báť. My si tiež objednávame už dlhšiu dobu veci z Amazonu a nebol žiaden problém

bedovci1
12. aug 2014

Baby, prosím vás ako sa dozviem koľko je poštovné na SK z Amazon.com?

petrahankova
18. máj 2016

Prosím poradí mi niekto ako nakupovať,resp.kolko ma víde daná vec na eura s poštou,či aj to clo a dph sa platí,chcela by som kočík z amazon.co.uk za 160libier.Prípadne nieje tu niekto kto to aj objednáva pre druhých?Dakujem za radu.