Ahojte, len jedna taká blbá otazka :D máte niekto skusenosti s tým, či by mi schválili paušál keď poberám rodičovský prispevok.
@biba_18 no to neviem :D preto sa pýtam
@mimi271022 zastavil sa mi mozog práve… koľko máš rokov prosím ťa keď sa toto pýtaš? 🥶 inak existuje aj také niečo ako infolinka u mobilných operátorov, pripadne sa stačí ísť opýtať priamo do predajne, kde by si si rovno vybavila paušál bez problémov
Mám paušál v Telekom roky, som na retazovej materskej/rodičovskej, čiže 7 rokov doma. Paušál si predlžujem pravdielne a za tú dobu som si brala aj 2 krát nový telefón, minulý rok som dokonca ani na predajni tuším nebola, len cez internet som to riešila.
@t1nusa akože čo je zlé na mojej otázke, že sa ti z nej mozog zastavil ? nerozumiem... ublížila som ti alebo nejako inak narušila tvoj život mojou otázkou ? ak nevieš napísať normálnu odpoveď, tak radšej nepíš nič. pekný zvyšok dňa 🙂
@mimi271022 myslim, ze ano 🤔
@mimi271022 ja som počas rodičovskej menila operátora, brala som si teda aj nový telefón s paušálom a problém nebol 🙂
@mimi271022 nemáš mi ako ublížiť, len niektoré odpovede na otazky vieš dostať aj inak ako pýtať sa na MK, napríklad trochu nad tým porozmýšľať alebo sa opýtať priamo kompetentných kde dostaneš odpoveď hneď v tej sekunde ako sa opýtaš ☺️
@t1nusa A čo je na tom že som sa to opýtala tu na MK ? Nerozumiem tomu... internet je plný blbších otázok ale ak ma to nezaujíma tak to ani nekomentujem.
@mimi271022 a keď prispievaš na takéto fórum mala by si rátať aj s kritikou, nie len s pozitívnymi ohlasmi… chcela som napísať svoj názor na vec + ak si si nevšimla v druhej časti môjho komentara som ti navrhla aj riešenie, resp. dala som ti radu ako odpoveď získaš rýchlejšie a efektívnejšie… končím, maj krásny večer ešte ☺️
na paušál musíš dokladovať príjem? to som netušila…