Som s dcérkou hospitalizovaná v nemocnici a dostala som strasny hlad :D toto je asi dosť úsmevná otazka ale je povolené objednat si pizzu?
co tak sa spytat sestricky? zas ak si na izbe s niekymm na diete a ty mu tam dotrepes pizzu - je dost neludske...
Prepanajana.Ved si v nemocnici. Nie v base. Jasne, ze mozes.
@syslik81 sme sami, ona ma diétu ale plánujem ju objednat až keď bude spat.
ja som si McDonald cez wolt objednala 🙂 asi by som jej to možno sestričke oznámila, že či si môžeš objednať niečo, že si hladná
Jasné, uplne vpohode, ja som si tiez barsjaku donášku objednala 🙂
Kľudne môžeš ved si ju môžeš zjesť v kuchynke. aspoň u nás to tak mame kuchynku pre mamičky
Celé rizikové tehotenstvo keď som bola 7 týždňov v nemocnici som aj so spolubyvajucou prežila na donaske jedla
Nikoho sa pýtať nemusíš. Ja som bola hospitalizovana niekoľko týždňov a jedlo som si tam objednávala pravidelne.
Ak nemáš v rámci liecby nejakú dietu(dia, neslanú a pod) tak by nemal byt problém..
@larazivago Ona sa tam nelieči, je tam s dcérkou, ako doprovod.
Mozes, ja aj spolu ležiace si bezne jest objednali, alebo kúpili. Len sa spýtaj ci vieš vyjsť von po to, donášky väčšinou donesú ku dverám, nám.hire nenosili. Dobru chuť🙂)
Jasne ze mozes...ja si vzdy objednavam jedlo s donaskou ked som so synom v nemocnici...aj pizzu som uz maka...
Nemal by to byt žiadny problém, manžel ležal so synom v nemocnici, a 2x si objednal večer donášku, kebab a pizzu. Normálne mu to doniesli pred oddelenie, potom len požiadal sestru o otvorenie dverí (mali na čip).
@h2 jaj, zle čítam.. Tak jasné.
Jasné že áno. Neboj
môžeš, ale bolo by veľmi vhodné ak by o tom vedela sestrička....lebo cítiť to tam bude....
Sestrička na oddelení tiež nevie?