Môžem sa ako kresťanka modliť s nie so zopnutými rukami, ale s rukami otočenými k tvári?

16. mar 2021

prosim o odpoved.
modlievam sa, ciitim vacsiu silu, ked nemam zopnute ruky ako krestania,ale ked sa modlim dam ruky do polohy k tvari obratim ich dlanami k tvari na vzdialenost cca 20 cm a tak sa modlievam, je to spravne ako sa modlim? citim z toho vacsiu silu, ked mam zopnute ruky nic necitim, dakujem! chcem sa spravne modlit.

solange7
16. mar 2021

Mozes sa modlit aj postavena na hlavu. To je tvoja vec.

autor
16. mar 2021

@solange7 nerozumieš, ja sa chcem modlit ako normálne, ako sa to má robiť, chcem to robi správne a dobre, aby sa to Bohu páčilo a bolo to správne. Lebo modlievam sa v pozach, skor ako " moslimovia",

solange7
16. mar 2021

bohu sa paci vsetko co robis, ak si myslis, ze sa mu to paci. Ak si myslis, ze sa mu to nepaci, tak ti tu nikto nepomoze. Vsetko je to o tvojej hlave. Ziadna vyssia sila ta za to postihovat nebude. To hadam vies.

lemonka112
16. mar 2021

To máš jedno... Ide o ten rozhovor s Bohom. Ak pritom cítiš, že si Ho tak lepšie vieš uctiť, tak prečo nie? ... A keď si chceš byť istá, či sa Mu to páči, tak sa Ho to v modlitbe spýtaj.

leamax
16. mar 2021

podla mna je Bohu jedno, v akej poze sa modlis, pokial to nie je nieco vyslovene nedostojne. ja napr.sa vecer modlim tak, ze sedim pri detoch a drzim ich za ruky. oni tak zaspavaju a ja sa pri tom venujem vecernej modlitbe. pri zaspavani sa este stale takto chcu drzat a ja, keby sa modlim az v posteli, tak zarucene pri tom zaspim.

klarissa25
16. mar 2021

🤦‍♀️ Tak teraz som tu uz vsetko videla 😂

nafka0483
16. mar 2021

Ak to chces robit tak "ako sa to ma robit", tak si nastuduj prislusne "pravidla" tej cirkvi alebo viery, ku ktorej sa radis.

dskjhfdlkdjhl
16. mar 2021

Modlit sa mozes aj pri tanci, aj pri ture, je to rozhovor s Bohom, pochybujem, ze on dba na nejake formality.

danim
16. mar 2021

Vymyslená téma. Ľudia vy už fakt neviete čo so sebou 🙈
Autorka- pamätaj, že to co a ako hovoríš, vypovedá hlavne o tebe. ( obávam sa, že tejto vete ty rozumieť nebudes .... nevadí, pokus bol )

autor
16. mar 2021

@danim sklamem ta, nie je vymyslena, chcela som sa spytat proste,ci sa tak mozem modlit, ci nie, nepatrim k ziadnej cirkvi, bozechran este to tak, preto sa pytam, som proste cista krestanka - to je cele

danim
16. mar 2021

to si aká kresťanka keď nevieš ako na to? Už som ticho radšej

bublanina1
16. mar 2021

Vy si myslíte?že toto je dôležité pri modlitbe?...modlitba je rozhovor z bohom...a je jedno ako sa modlite či stojíte alebo ležíte...ide o to či je to úprimne a či je to v rozpore s božím zákonom...

nika82
16. mar 2021

pises ze ,, nepatrim k ziadnej cirkvi,, tak naco sa chces modlit ???

bublanina1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
columbine
16. mar 2021

niekto pri modleni klaci , niekto sedi, niekto v kostole spieva a hra na gitare a iny hoci vyznavaju rovnakeho boha spev a gitaru odsudzuju a povazuju za urazku. Naozaj si nemyslim ze Boh vo svojej milosrdnosti ked odpusta hriesnikom bude riesit to kto aky hudobny nastroj pouziva pri omsi alebo v akom uhle mas mat zopnute ruky. Ide o tvoju vieru, tvoj pocit ..skutocna viera je o laske, laske k bliznemu, zit slusne... a nie sikana akym jedinym moznym sposobom sa mas modlit alebo nebodaj spat (vies o tom ze by si nemala spavat na boku lebo je to diablova poloha ktora ho laka?) .. to su iby zvyky a vymysly fanatikov - vymysleli si to ludia nie boh..

solange7
16. mar 2021

@nika82 slaba povaha zrejme.

annamalaga
16. mar 2021

Dakto sa zas musí nudiť. Hádam kresťanske katolíčke netreba vysvetľovať ako sa modliť.

snazilka_bio_mamka
16. mar 2021

fake téma :D

solange7
16. mar 2021

@nika82 ale tak zas ono je vzdy lepsie nepodporovat ziadnu cirkev. Nedala by som im ani cent. Ked sa raz za 100 rokov dostanem na svadbu do kostola, a vidim ako sa tlacia strapce dochodcov k pokladnicke, prevracia sa mi zaludok.

bublanina1
16. mar 2021

@solange7 podobne...a k tomu bolo top keď pápež vyhlásil že podporuje homosexuálov...ja nepatrím do žiadnej cirkví ..nie som pokrstená a som za to vďačná rodičom že mám slobodnú vôľu si vybrať čomu chcem veriť...študujem bibliu ale všetko čo robí cirkev ...je pomaly v rozpore s bohom

nafka0483
16. mar 2021

@bublanina1 Ved papez dobre povedal. Preco by mal niekoho sudit, vyclenovat zo spolocnosti a podobne? Ani papez nema pravo sudit, ani nikto iny.
Okrem toho - homosexualov stvoril Boh a stvoril ich takto. Oni si to nevybrali, ze budu takito, takze Boh asi vedel co robi a preco to robi. Rovnako ako stvoril zvierata, ktore sa spravaju homosexualne a kde rovnake pohlavie vychovava mladata.

bublanina1
16. mar 2021

@nafka0483 nesúhlasím s vami... pápež vie dobre čo je v biblii napísané...muž s mužom si nebude lahat do jednej postele....Boh nestvoril muža a ženu na to aby rovnaké pohliave mohli tvoriť pár..už to je proti prírode...Bohu sa to nepáči...Boh nás stvoril tak že každý máme slobodnú vôľu ...ale dal nám zákony a príkazy čo je správne a čo nie... študovať študovať študovať...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bublanina1
16. mar 2021

@miriam11 asi myslela veriaca ...ale nepokrstena

lenqua_12325
16. mar 2021

Moje nervy, to vazne?

lenqua_12325
16. mar 2021

Nasi susedia sa asi modlia aj pri sexe 🤣 "Boze! Oooch Boze" 😂😂😂😂

solange7
16. mar 2021

@bublanina1 v tomto ale s tebou musim nesuhlasit. Papez je sice hlava cirkvi (do ktorej mimochodom nepatrim, som ateista), ale uvedomuje si, ze je 21. storocie. Uz tu nieje miesto na segregaciu ludi. Svet poskytuje slobodu kazdemu. Preto by si ludia nemali interpretovat myslienky z biblie tak doslovne a hlavne ich neaplikovat v realnom zivote.

nafka0483
16. mar 2021

@bublanina1 Takze aj zvierata robia veci proti bozej voli? Clovek ma slobodnu volu, cize ty si si slobodne vybrala ze sa ti budu pacit muzi? Netahalo ta k nim automaticky, ty si urobila vedome rozhodnutie? Rovnake vedome rozhodnutie si urobila s tym ako bude vyzerat tvoja postava, kolko cm narasties, akej farby budes mat oci?

Odkial beries istotu, ze to, co je zapisane v Biblii je presne to, co chce Boh? Nepodpisal sa pod Bibliu on, to spisali uz len ludia.

katkasav
16. mar 2021

Modlitba má ísť hlavne zo srdca ❤ Takí čo nemajú ruku/y - aj takí sú - oni sa už nikdy správne nepomodlia?

ivanka12311
16. mar 2021

Tak teraz som už videla všetko... po tom čo tu dnes čítam tuším že ani nezaspím😃