Môžem reklamovať výrobok, keď s ním nie som spokojná?

lucylucka
15. okt 2022

Ahojte.Viete mi poradiť?Môžem reklamovať výrobok ak s ním nie som spokojná?Týka sa to presne kulmy.

aliaray1
15. okt 2022

@lucylucka ak si nakupila online, do 2 tyzdnov bez uvedenia dovodu.

simca06022011
15. okt 2022

Vratenie a reklamacia je rozdiel. Reklamovat mozes ak ma zavadu, nefunguje ako ma atd. Vrátiť podla pravidiel kamenneho obchodu- niektore beru tovar späť, alebo ak bola kúpená online tak do 2tyzdov.

stanulienkat
15. okt 2022

Reklamovať môžeš výrobok, ak je tam nejaká výrobná vada, alebo nefunguje ako má. To, že ty nie si spokojná s výsledkom kulmovania, nie dôvod na reklamáciu. Vrátiť tovar môžeš do dvoch týždňov, ak nebol používaný a je v pôvodnom obale
Mozes to skusit predat dalej.

sasa1310
15. okt 2022

@lucylucka nie, reklamovať tovar, ak s ním nie si spokojná, nemôžeš

lucylucka
autor
15. okt 2022

@stanulienkat práveže to nie je o tom že nie som spokojná ako kulmuje ..lebo ona vôbec nekulmuje..vôbec nechytá vlasy na kulmu.Ja mám rotačnu na vlasy a oni rovno padajú z nej.Prisla mi úplne v inom obale ako mala byť..

stanulienkat
15. okt 2022

@lucylucka ved vyskusaj. Za to nic nedas. Napis im mail, co je vo veci a uvidis ich stanovisko. Popis im aj ten obal. Mozno to bol reklamovany tovar.

lucylucka
autor
15. okt 2022

@stanulienkat tak neviem no lebo som si objednala Belisimo Ricci curl všade na stránkach stala 88€ a u nich za 56€ čudovala som sa že aká dobrá akcia.Clovek chce ušetriť a tak to dopadne..chcela som nejakú kulmu na vlasy a na trhu je tak veľa že som nevedela ktorú a keď som zazrela rotačnu hneď ma upútala že sa tak rýchlo spravia kučery.A keď som googlila tak som našla presne takú kulmu s takou krabicou na alliexprese🙈

stanulienkat
15. okt 2022

@lucylucka moze to byt aj Ali. Napis im.

lucylucka
autor
17. okt 2022

@stanulienkat nakoniec mi vzali tu kulmu bez otázok prečo vraciam 😉 teraz už pozerám na normálne kulmy.Najnovsie má uputali konické 😀

stanulienkat
17. okt 2022

@lucylucka 👍👏
Osobne by som ti odporucila cez bazos v mieste bydliska, alebo skusku u kadernicky s takou kulmou, aby si vedela do coho ides. Ja som tiez vymyslala s kulmami a bud mi nedrzali vlasy, alebo to nebolo ono, alebo som nemala nervy natacat to. Takze ja uz najprv skusam a potom kupujem.

lucylucka
autor
18. okt 2022

@stanulienkat ja keď som bola mladšia vkusne som si natáčala 😀 a vždy som s vlnami bola spokojná.Ja som radšej za novú ako od niekoho.Nasla som si jednu čo má veľa dobrých recenzií a vraj vlny vydržia aj do druhého dňa.Ja ju chcem používať len raz za čas keď sa to bude dať pri deťoch 😁

simca06022011
18. okt 2022

Tak ale kadetade sa predávajú rozne fejky... Cize co si vyberies... Najlepšie ist u nas po riadnych značkách
Ak si objednávala online v kľude to vies vrátiť ( preto ti to vzali 😊)