Môžem prať tenisky s oblečením?

26. apr 2023

Mozem prať tenisky s oblečením? Biele.
Bojim sa či mi to nezafarbi oblečenie pretože sú to converse a okolo šnúrok majú čierne z tých kovovych otvorov

domkakvet
26. apr 2023

Ja to periem osobitne.

pribinak
26. apr 2023

Nikdy neperiem topanky spolu s oblečením.
Je to nehygienicke

autor
26. apr 2023

A na akom programe ich mozem prať?

gabym
26. apr 2023

To by ma ani nenapadlo

grammarking
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jjanulienka
26. apr 2023

Určite nie chodíš s tým po blate po ho.nach trochu nechutne to orať s oblečením nie?😅
Daj len tenisky na ručne pranie 😉

kornelies
26. apr 2023

Biele tenisky uz nebudu biele ani po oprati. Zostavaju jemno zlte flaky. 30C je malo na biele, idealne 50C, len sa ti zmensia o cislo.

autor
26. apr 2023

A nasla som v dm prášok na vybielenie bielizne. Môžem to použiť?

kulumulu123
26. apr 2023

Mozes ale co to urobi ni meviem... Ja by som dala ked uz osobitne 🙈

selest
26. apr 2023

@kornelies mam vzdy cisto biele ako nove len ich treba hned vysusit.
Periem so starou dekou atd ale jasne ze predym vycistim, nedavam zablatene do pracky ako tu niektore pisu😅

autor
26. apr 2023

Samozrejme ani ja ich nemam zablatené používala som ich len v práci ale sú už spinave na tej látke. A hlavne od tých otvorov okolo nich je to čierne

gypsomilka
26. apr 2023

Urcite by som nedala tenisky a oblecenie spolu. Ani keby som ich nosila v praci ani doma atd.

jana_eyre_2
26. apr 2023

Keď periem obuv, tak vždy osobitne..

euka210
26. apr 2023

Koho by toto veru napadlo 🤦‍♀️...oblecko a topanky predsa maju iny program...ina teplota, ina dlzka programu, ina rychlost otacok a odstredovanie...

cacianka
26. apr 2023

Oper v rukách. Kým prebehla táto diskusia, už mohlo byt opratych najmenej 10 párov.

rebrambora
26. apr 2023

Tenisky dam do vacku, platenej tasky alebo ruksaku, bud kratky program s nizkymi otackami a teplotou alebo program rucne pranie.
Potom pracku bud pustim naprazdno alebo cistiaci program.
Az potom periem oblecenie...

mk1111111111
26. apr 2023

Daj do pracky ten papierik proti zafarbeniu, ked tam mas cierne okolo otvorov. Daj ich samostatne, ja davam na 40 st. Prasok na biele pradlo. Zmycham na 1000 otacok, nic sa im nestane. Len ich potom vystel savym papierom pri suseni, tu prednu cast, aby nevzikli zlte mapy a nesus ich na slnku, , sus len v tieni a najlepsie vonku

tramtada31
26. apr 2023

Ja som zvykla prať tenisky s ruksakmi a uterákmi (samozrejme nie s takymi, s ktorymi sa utierame, ale čo sme mali na psa, pripadne v kufri auta, keď som nechcela, aby sa mi doskriabal kocik). Bolo to dobre, že sa tenisky pranim až tak neničili a toľko pracka nebuchotala. Snurky samozrejme treba vybrat z tenisiek.

mvo
26. apr 2023

Nie, tenisky urcite nie s oblecenim, pri nizkej teplote sa vsetok ten hnus z topanok ulozi akurat do struktury vlakien. Tenisky neznesu 60°C. Treba nato vyclenit stare biele tricka, alebo uteraky, a pouzivat len nato. Cca 2-3 kusy. Inak to nedoporucujem. Pokazi vam to excenter na pracke. Loziska. Uhliky. Ale ak uz musite, tak co najvyssie otacky, Ale aj tak vam to tam bude hadzat. Vysoke preto ze pri nizkych vam budu tenisky stale padat a odnesie si to ten excenter.....